-25%
ŠĶĪVIS TABO 1099984 26,5CM MELNS
Kods: 8718861967074

ŠĶĪVIS TABO 1099984 26,5CM MELNS

11,99 € 8,99 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

Vecināti un izturīgi — tas ir labākais veids, kā raksturot Tabo traukus no Mica Decorations. Nevis balts porcelāns ar perfektām līnijām, bet ar rokām darināta keramika neitrālos toņos. Katrs atsevišķs produkts ir unikāli autentisks, lai tas sniegtu jums prieku. Tagad pieejams arī foršā melnā krāsā! Piemēram, šis Ø26,5 cm šķīvis, kas ir ideāli piemērots kā pusdienu šķīvis. Krūze ir karstumizturīga līdz 180 °C un ir piemērota lietošanai mikroviļņu krāsnī un trauku mazgājamā mašīnā. Ērti! Lai papildinātu savu komplektu, kombinējiet šo izstrādājumu ar citiem Tabo klāsta izstrādājumiem.

Datu lapa
Preču zīmeEDELMAN

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri