Kods: 8718861267112

BĻODA TABO 1027412 23,5X7,5CM PELĒKA

16,99 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

Vecināti un izturīgi — tas ir labākais veids, kā raksturot Tabo traukus no Mica Decorations. Aizmirstiet par baltu porcelānu ar perfektām līnijām tā vietā ieviesiet roku darbus un neitrālu toņu izstrādājumus. Katrs atsevišķs produkts ir unikāli autentisks, lai tas sniegtu jums prieku. Piemēram, šī keramikas bļoda ar 23,5 cm diametru un 7,5 cm augstumu. Lieliski piemērots makaronu, salātu vai maizes pasniegšanai. Trauks ir karstumizturīgs līdz 180 °C, un pēc lietošanas to var mazgāt trauku mazgājamā mašīnā. Pelēkā krāsa lieliski sader ar jebkuru interjeru un vairāku stilu traukiem. Vai arī kombinējiet ar citiem "Tabo" klāsta izstrādājumiem, lai papildinātu savu komplektu.

Datu lapa
Preču zīmeEDELMAN

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri