-25%
SAMAGROW PUTU MĒSLOJUMS BIO 25 KG
Kods: 0000000420303

SAMAGROW PUTU MĒSLOJUMS BIO 25 KG

18,99 € 14,24 €/ GAB
0,57 €/ kg

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām

Dabiskas izcelsmes granulēts organiskais mēslojums (putnu) dārzeņiem, dārza un dekoratīvajiem augiem, zālājiem, dārza augsnei, siltumnīcu augsnei un papuvei. Ietekme: mēslošanas līdzekļos esošajām organiskajām vielām ir ievērojama pozitīva ietekme uz augsnes bioloģiskajām, fizikālajām un ķīmiskajām īpašībām. Tie ievērojami uzlabo augsnes struktūru, palielina humusa slāni un atdzīvina augsnes mikrobioloģisko aktivitāti. Mēslošanas ieteikumi: mēslojas uz vietas. Mēslojumu daudzums ir atkarīgs no veģetatīvām vajadzībām, mēslošanas laika un augsnes barības vielām. Mēslojumu lietojiet pirms stādīšanas vai veģetācijas perioda sākumā, bet citus mēslošanas līdzekļus lietojiet veģetācijas perioda laikā (aktīvās augšanas laikā; pirms ziedēšanas; pēc ziedēšanas, kad ir izveidojusies augsne; agrā rudenī). Ap krūmiem un kokiem mēslojiet ar mēslojumu zaru vainaga platumā. Mēslojiet biežāk, bieži laistot vai lietus laikā.
Mēslojuma deva: 100-200 g/m². Mēslojuma veids: organiskais kompleksais mēslojums NPK 4-3-2,5.

Fizikālās izmaiņas nemaina mēslošanas līdzekļa barības vielu īpašības. Ja mēslošanas līdzeklis tiek uzglabāts sausā veidā un pasargāts no tiešiem saules stariem, tā derīguma termiņš ir neierobežots.

 

Datu lapa
Mēslojuma sezonalitātePavasara mēslošana, Rudens mēslošana
Mēslojumu veidiBerams mēslojums
Preču zīmeSAMAGRO
Iesaiņošanai25 kg

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

SAMAGROW PUTU MĒSLOJUMS BIO 25 KG
+ +
SAMAGROW PUTU MĒSLOJUMS BIO 25 KG 14,24 € / GAB
Komplekta cena
33,35 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri