Kods: 6952909060705

GREENWORKS DZĪVŽOGU ŠĶĒRES G24SHT BEZ AKUMULATORA

Pieejamība: Nav noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Kompaktais akumulatora komplekts „divi vienā“ Greenworks G24SHT - universāls un viegls 24 V dārza šķēru komplekts, kas ietver zāles un krūmu asmeņu piederumus. Šķēres, ko darbina uzlabots 24 V litija jonu akumulators, nodrošina augstu veiktspēju un ilgu darbības laiku, neskatoties uz to ārkārtīgi kompakto izmēru. Ērtību garantē tas, ka nav traucējošu elektrības vadu. Vienkārši ievietojiet akumulatoru un grieziet. Dārza šķēru komplekts ir lieliski piemērots dekoratīvo koku un dzīvžogu apgriešanai vai terašu apmalēm un puķu dobēm. Pateicoties ātrās nomaiņas sistēmai, lai pārslēgtos no viena asmens uz otru, un ārkārtas darbības laikam līdz 150 minūtēm (4 Ah akumulators), G24SHT var veikt gandrīz visu darbu vienā maiņā. Zāles un krūmu šķēres „divi vienā“. Šķēru uzgalim ir 20 cm divpusēji asmeņi, kas ir ideāli piemēroti dekoratīvo dārza koku veidošanai. Ja jums ir nepieciešams pļaut zāli ap puķu dobēm vai terasēs, vienkārši ielieciet zālei piemērotu asmeni ar pļaušanas platumu - 12 cm. Dubultās darbības asmens G24SHT šķērēm katru reizi nodrošina glītu griezumu. Bukses piederumam ir papildu priekšrocība, aizsargājot asmens galus, kas ir lieliski piemērots darbam pie sienām vai žogiem, lai novērstu asmens bojājumus. Daļa no 24 V saimes, Greenworks G24SHT zāles un krūmu šķēres ir ļoti ērtas, jo nav jāuztraucas par benzīnu vai elektrības vadiem. Tā vietā vienkārši ievietojiet uzlaboto 24 V akumulatoru - un esat gatavs darbam. Akumulatoru, kas ir daļa no Greenworks 24 V saimes, var izmantot dažādiem instrumentiem: zāles pļāvējiem, dzīvžogu šķērēm, motorzāģiem un citām akumulatora ierīcēm. Priekšrocības • Kompakts un viegls • Funkcija „divi vienā“ - zāles un krūmu šķēres • Iespēja pagarināt rokturi • Nav izmešu • Kluss un ar zemu vibrācijas līmeni • Nav jāuztraucas par degvielu vai vadiem • Maināmu akumulatoru sistēma - 1 akumulators, daudz pielietojumu • Pilna 3 gadu garantija Tehniskās īpašības: Nominālais spriegums - 24V Motora tips - ar sukām Darbības laiks ar (2Ah) akumulatoru - &lt75 min. Darbības laiks ar (4Ah) akumulatoru - &lt150 min. Atzarošanas asmens garums - 20 cm Atzarošanas asmens platums - 120 mm Sprauga starp zobiem - 8 mm Zaru griešana līdz - 8 mm diametrā Apgriezienu skaits, min -1 - 2400 Bez akumulatora un lādētāja.
Datu lapa
Preču zīmeGREENWORKS
Garantija

Par preces defektiem ar pārdevēju var sazināties 2 gadu laikā no iegādes datuma (likumā noteiktā kvalitātes garantija). Preču ražotāja garantija saistības ir spēkā tikai tad, ja netiek pārkāpti preces ekspluatācijas nosacījumi. Pirms preces lietošanas pircējam rūpīgi jāizlasa preces lietošanas instrukcija, ja tāda ir.

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

GREENWORKS DZĪVŽOGU ŠĶĒRES G40PHAK2
+ +
Komplekta cena
829,97 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri