Tikai internetā
GREENWORKS DZĪVŽOGU ŠĶĒRES G24PH51K2
Kods: 6952909064581

GREENWORKS DZĪVŽOGU ŠĶĒRES G24PH51K2

164,99 €/ GAB

Pieejamība:

*Uzmanību! Šis produkts tiek pasūtīts tieši no piegādātāja, un tā piegāde var aizņemt 5-10 darba dienas.

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
24 V dzīvžogu šķēres - teleskopiskais rokturis garākiem dzīvžogiem Greenworks G24PH51 - vieglas, tālu aizsniedzošas dzīvžogu šķēres, kas paredzētas augstiem dzīvžogiem.. Izmantojot 2 metrus garo ierīci, jūs varat viegli apgriezt līdz 3 m augstus dzīvžogus, un jums nebūs vajadzīgas kāpnes. Dzīvžogu atzarošanas šķēres, ko darbina uzlabota 24 V litija jonu baterija, nodrošina augstu veiktspēju, neskatoties uz to kompakto izmēru. Ērtības garantē fakts, ka nav nepieciešama degviela un nav traucējošu elektrības vadu. Vienkārši ievietojiet akumulatoru un esat gatavs darbam. Pilnībā pielāgojamie griešanas asmeņi un ergonomiskie rokturi nodrošina, ka lietotājam ir ērti apgriezt dzīvžogu malas vai augšpusi. Skaists griezums. G24PH51 dubultie asmeņi nodrošina maksimāli glītu atzarošanu. Abi asmeņi kustas vienlaicīgi ar ātrumu 1500 griezienu minūtē, nodrošinot vienmērīgu griešanu un labāku apdares kvalitāti nekā ražojumiem ar vienu kustīgu asmeni. Viegli sasniegt augstākos dzīvžogus. G24PH51 ir teleskopisks rokturis, kura maksimālais garums ir 2 metri. Kombinācijā ar pilnībā pielāgojamiem asmeņiem jūs varat ātri un viegli nogriezt pat augstu dzīvžogu malas vai augšpusi. Dzīvžogu šķēres Greenworks G24PH51, kas ietilpst 24 V grupā, nodrošina pilnīgu ērtību, jo nav jāuztraucas par benzīna vai elektropadeves pieejamību. Tā vietā vienkārši ievietojiet uzlaboto 24 V akumulatoru - un esat gatavs darbam. Akumulatoru, kas ir daļa no Greenworks 24 V saimes, var izmantot dažādiem instrumentiem: zāles pļāvējiem, lapu pūtējiem, motorzāģiem un citām akumulatora ierīcēm. Priekšrocības • Kompaktas akumulatora dzīvžogu šķēres • Vieglas un ērti lietojamas - sver tikai 2,8 kg • Dubultie asmeņi vienmērīgai, veiklai atzarošanai • Viegli nogriež pat augstu dzīvžogu malas un augšpusi. • Nav nepieciešamas kāpnes • Neizdala izmešus • Klusas un ar zemu vibrāciju • Nav jāuztraucas par degvielu vai elektropiegādi • Zemākas ekspluatācijas un uzturēšanas izmaksas, salīdzinot ar benzīna ekvivalentu • Maināma akumulatoru sistēma - 1 akumulators, daudzi pieteikumi • Pilna 3 gadu garantija Tehniskās funkcijas: Nominālais spriegums - 24V Motora tips - ar sukām Svars - 2,8 kg Darbības laiks ar (2Ah) akumulatoru - &lt33 min. Darbības laiks ar (4Ah) akumulatoru - &lt66 min. Atzarošanas sloksnes garums - 51 cm Attālums starp zobiem - 18 mm Asmens materiāls - Metāls Asmens tips - abpusēji griešanas asmeņi Grozāms aizmugurējais rokturis - Jā Teleskopiska vārpsta - Jā Komplektā ar 1x2Ah akumulatoru un lādētāju.





Datu lapa
Preču zīmeGREENWORKS
Garantija

Par preces defektiem ar pārdevēju var sazināties 2 gadu laikā no iegādes datuma (likumā noteiktā kvalitātes garantija). Preču ražotāja garantija saistības ir spēkā tikai tad, ja netiek pārkāpti preces ekspluatācijas nosacījumi. Pirms preces lietošanas pircējam rūpīgi jāizlasa preces lietošanas instrukcija, ja tāda ir.

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri