Tikai internetā
BENZĪNA ZĀLES PĻĀVĒJS TEXAS PREMIUM 4675 TR/W 4IN1
Kods: 0000000476911

BENZĪNA ZĀLES PĻĀVĒJS TEXAS PREMIUM 4675 TR/W 4IN1

509,00 €/ GAB

Pieejamība:

*Uzmanību! Šis produkts tiek pasūtīts tieši no piegādātāja, un tā piegāde var aizņemt 5-10 darba dienas.

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

PIEGĀDES IESPĒJAS:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām

Ražotājs TEXAS Dzinēja ražotājs Powerline TG470 Cilindra darba tilpums 139 cm³ Jauda 2,3 kW Pļaušanas platums 0,46 m Pļaušanas augstums 25 - 75 mm Pļaušanas augstuma regulēšana Centrālā Gaitas sistēma Pašgājējs Savācēja ietilpība 60 L Pļaušanas metodes Savākšana / mulčēšana / izmešana uz sāniem un aizmugurē Pļaušanas agregāta materiāls Tērauds Piedziņas riteņi Aizmugurējie Roktura augstuma regulēšana Regulējams Riteņu izmērs, priekšējais / aizmugurējais 178 mm / 279 mm Mulčēšanas komplekts Iekļauts Degvielas tvertnes tilpums 1 L Svars 31,5 kg. Texas Premium pļaujmašīnas ir paredzētas visprasīgākajiem lietotājiem. Texas Premium 4675TR / W benzīna zāles pļāvējs ir ērts, ar visaugstākajām specifikācijām un ilgmūžīgs. Strādājot ar Texas Premium 4675 TR/W, varat izvēlēties aizmugures vai sānu izmešanu. Pļāvējam ir liela tvertne līdz pat 60 litriem. Zāles pļaujmašīnas augstuma regulēšana – centrāla, varat izvēlēties no 6 dažādām pozīcijām no 25 līdz 75 mm atbilstoši savām vajadzībām. Zāles pļāvējs Texas Premium 4675 TR / W ir pašgājējs, tāpēc strādājot ar to jūs nenogursiet. Jaudīgs benzīna zāles pļāvējs ar lieliem aizmugurējiem riteņiem un rotējošu priekšējo riteni palīdzēs pārvarēt nelīdzenas un grūti izbraucamas zāliena virsmas.

Datu lapa
ZīmolsTEXAS
Garantija

Par preces defektiem ar pārdevēju var sazināties 2 gadu laikā no iegādes datuma (likumā noteiktā kvalitātes garantija). Preču ražotāja garantija saistības ir spēkā tikai tad, ja netiek pārkāpti preces ekspluatācijas nosacījumi. Pirms preces lietošanas pircējam rūpīgi jāizlasa preces lietošanas instrukcija, ja tāda ir.

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

BENZĪNA ZĀLES PĻĀVĒJS TEXAS PREMIUM 4675 TR/W 4IN1
+ +
BENZĪNA ZĀLES PĻĀVĒJS TEXAS PREMIUM 4675 TR/W 4IN1 509,00 € / GAB
Komplekta cena
1 438,00 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri