Tikai internetā
BATUTS AR DROŠĪBAS TĪKLU 3,74M
Kods: 9307091125423

BATUTS AR DROŠĪBAS TĪKLU 3,74M

325,00 €/ GAB

Pieejamība:

*Uzmanību! Šis produkts tiek pasūtīts tieši no piegādātāja, un tā piegāde var aizņemt 5-10 darba dienas.

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām

Pavasaris, vasara un daļa rudens – pat tik ilgi šis batuts būs centrālā izklaides vieta Jūsu dārzā. Lēkšana uz batuta ir izklaide, ko dievina ne tikai bērni. Regulāra lēkāšana uz batuta bez atpūtas nodrošina labāku pašsajūtu, ātrāku kaloriju sadedzināšanu, stiprina muskuļus. Šo iemeslu dēļ batuti iecienījuši ne tikai bērni, bet arī pieaugušie, kuri šo izklaidi pielīdzina kardio treniņiem. Garantija neattiecas uz rūsu un spēcīga vēja vai viesuļvētras gadījumā. Īpašības: Cosmolino 12FT 374cm batuta krāsas elements: zaļš. Tīkls: Ar iekšējo tīklu. Atsperu nosedzējs. Komplektā ietilpst kāpnes. Pamata diametrs: 298 cm. Svars: 55,5 kg. Rāmja diametrs: 374 cm. Pamata diametrs: 306 cm. Maksimālais lietotāja svars: 150 kg. Augstums: 260 cm. Augstums no zemes līdz pamatam: 80 cm. Tīkla augstums: 180 cm. Tīkls: polietilēns. Pamats: elastīgs polipropilēns 275 g / m2. Atsperu pārklājs: PVC + PE atsperu pārklāja pildviela: EVA putas. Atsperu skaits: 72. Kāju skaits: 4. Stieņu skaits: 8.

Datu lapa
Preču zīmeCOSMOLINO

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri