Tikai internetā
BATUTS AR DROŠĪBAS TĪKLU 3,74M
Kods: 9116160999984

BATUTS AR DROŠĪBAS TĪKLU 3,74M

255,00 €/ GAB

Pieejamība:

*Uzmanību! Šis produkts tiek pasūtīts tieši no piegādātāja, un tā piegāde var aizņemt 5-10 darba dienas.

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām

Batuts ir vienkāršs, bet unikāls veids, kā iepriecināt gan bērnu, gan pieaugušo. Izbaudiet svaigu gaisu, atpūtieties, izlādējiet sliktu enerģiju, stipriniet muskuļus un sadedziniet kalorijas. Ar šo izturīgo, kvalitatīvo batutu, kas atbilst drošības standartiem, tas ir iespējams. Tāpat batutam ir drošības tīkls, kas neļaus Jūsu bērnam izkrist. Izbaudiet patiesu brīvības un viegla lidojuma sajūtu. Batuts Jūsu ballītes laikā būs īsta sensācija, un, ja jums ir mazi nerātneļi, viņu enerģiju izlādēt būs ārkārtīgi vienkārši. Garantija neattiecas uz rūsu un spēcīga vēja vai viesuļvētras gadījumā. Batuta komplektā ietilpst kāpnes. Īpašības: Batuta iekšējais diametrs: 366 cm Rāmja augstums - 80 cm Atsperu skaits - 72 gab Kāju skaits - 4 (dubultā) Tīkla stieņu skaits - 8 Tīkla augstums - 180 cm Pamats: PP materiāls, kas ir izturīgs pret UV un mitrumu Maksimālais pieļaujamais svars -150 kg Ir TÜV SÜD un Geprüfte Sicherheit sertifikāti 24 mēnešu garantija.

Datu lapa
Preču zīmeCOSMOLINO

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri