-15%
JOSERA JOSICAT KITTEN 1,9KG KAĶĒNIEM
Kods: 4032254774921

JOSERA JOSICAT KITTEN 1,9KG KAĶĒNIEM

8,99 € 7,64 €/ GAB
4,02 €/ kg

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

Pilnvērtīga sausā barība kaķēniem un grūsnām kaķenēm. Sastāvs: žāvētas mājputnu olbaltumvielas pilngraudu kukurūza mieži mājputnu tauki hidrolizēti mājputnu proteīni biešu šķiedra hidrolizētas dzīvnieku olbaltumvielas 1,0% laša eļļas minerālvielas.

Kaķēnu augšanas laikā, grūsnām un laktējošām kaķenēm īpaši svarīgi ir nodrošināt optimāli sabalansētu uzturu. Josera Josicat Kitten ir augstas enerģijas, viegli sagremojama un ļoti garšīga barība augošiem kaķēniem un kaķenēm. Tās sastāvs ir izstrādāts tā, lai tā būtu ideāli piemērota kaķēniem pirmajos dzīves mēnešos, kā arī grūsnām un laktējošām kaķenēm. Ar augstu enerģijas, olbaltumvielu un laša eļļas līmeni, lai apmierinātu šī īpašā dzīves posma augstās uztura prasības.

Barība ir viegli sagremojama un satur šķiedrvielas, kas novērš matu kamoliņu veidošanos.

Spīdīgs un zīdains kažoks un veselīga āda liecina par jūsu kaķa optimālu uzturu. To nodrošina vērtīgās taukskābes, vitamīni, kā arī viegli uzsūcas organiskais cinks un varš.

Grūsnām kaķenēm: Barības prasības grūtniecības laikā ir atkarīgas no paredzamā kaķēnu skaita. Lai izvairītos no komplikācijām dzemdību un laktācijas laikā, izvairieties no kaķenes pārbarošanas grūtniecības laikā.

Kaķenes laktācijas periodā: Ja nepieciešams, devu var palielināt "pēc vajadzības", jo laktācijas mātīšu vajadzības ir atkarīgas no kaķēnu skaita metienā un piena kvalitātes laktācijas laikā.

Datu lapa
Preču zīmeJOSERA
TipsSausā barība
Iepakojums1,9 kg

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri