-25%
SCHULTZ TOMĀTU UN DĀRZEŅU MĒSLOŠANAS LĪDZEKLIS 900 G
Kods: 4779030510297

SCHULTZ TOMĀTU UN DĀRZEŅU MĒSLOŠANAS LĪDZEKLIS 900 G

22,99 € 17,24 €/ GAB
19,16 €/ kg

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

SCHULTZ Veggies food (Tomātiem un dārzeņiem)

15-7-32+3MgO+mikroelementi

Perfekti sabalansēts augstākās kvalitātes mēslojums, īpaši izstrādāts tomātiem un visiem dārzeņiem. Jūs izaudzēsiet tomātus, gurķus, papriku, burkānus, redīsus, sīpolus, salātus, zirņus, ķirbjus ar neatkārtojamu garšu! Ideāli piemērots tomātu, gurķu, paprikas un citu dārzeņu stādu audzēšanai. Veicina ātru un pilnvērtīgu augšanu, bagātīgu ziedēšanu, ātrāku augļu augšanu, uzlabo garšu. Mēs iesakām laistīt ar šo mēslojumu tūlīt pēc pārstādīšanas, jo tajā esošā mikroelementu pārpilnība palīdz pārstādītajiem augiem augt.
LIETOŠANA. Iekšpusē jūs atradīsit mērkaroti (atbilst ¼ tējkarotei).
GSTOŠIEM UN PĀRSTĀDĪTIEM AUGIEM: uz 3 litriem ūdens - 1 tējkarote mēslojuma DĀRZEŅIEM:
uz 1 litru ūdens - 1 tējkarote mēslojuma
Pulveri izšķīdina ūdenī. Augus laista ar sagatavoto šķīdumu. Var lietot visu gadu. Mēslojiet ik pēc 7-14 dienām. Kad augi aktīvi aug, var izmantot katrā laistīšanas reizē. Mēslojuma konsistences, krāsas vai formas maiņa efektivitāti nemazina!
EK MĒSLOŠANAS LĪDZEKĻI. B.1.1 - NPK mēslošanas līdzekļi. Satur mikroelementus.

Datu lapa
Mēslojuma sezonalitāteVasaras mēslošana, Pavasara mēslošana
Mēslojumu veidiBerams mēslojums
Preču zīmeSCHULTZ GARDEN
Iesaiņošanai900 g

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

SCHULTZ TOMĀTU UN DĀRZEŅU MĒSLOŠANAS LĪDZEKLIS 900 G
+ + +
Komplekta cena
52,10 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri