-25%
MĒSLOŠANAS LĪDZEKLIS ZIEDU AUGIEM 1 L
Kods: 400839824540

MĒSLOŠANAS LĪDZEKLIS ZIEDU AUGIEM 1 L

10,59 € 7,94 €/ GAB
7,94 €/ l

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

MĒSLOŠANAS LĪDZEKLIS ZIEDU AUGIEM Lietošanas efekts: pateicoties mēslošanas līdzekļu sastāvam, augi ilgstoši saglabājas dekoratīvi, pastiprinās to vielmaiņa, augiem veidojas spēcīgas saknes, tiek nodrošināta ziedkopu veidošanās, augi ilgāk zied, ziedlapiņas ir koši krāsotas. Augi kļūst izturīgāki pret negatīviem vides faktoriem, kaitēkļiem, iespējamu mehānisku iedarbību un bojājumiem. Lietošana: pirms lietošanas sakratīt. Laistīt visus ziedošos augus: cepurītes atzīme I (7 ml)/1 l ūdens cepurītes atzīme II (14 ml)/2 l ūdens cepurītes atzīme III (21 ml)/3 l ūdens 1 vāciņš (35 ml)/5 l ūdens. Mēslojiet istabas augus ik pēc 7 dienām no marta līdz oktobrim, ik pēc 20-30 dienām no novembra līdz martam. Balkonu puķes jālaista no marta līdz oktobrim, ik pēc 10-14 dienām. Stādi, ķērpji un jutīgie augi jālaista ar dubultu ūdens ātrumu.
EK MĒSLOŠANAS LĪDZEKĻI. Mēslošanas līdzekļu veids: C.2.1. NPK minerālmēslu šķīdums ar mikroelementiem (boru, mangānu, molibdēnu) NPK 3,5-6-6 +(B, Mn, Mo). Iepakojums: 1 l.

Datu lapa
Mēslojuma sezonalitāteVasaras mēslošana
Mēslojumu veidiŠķidrie mēslošanas līdzekļi
Preču zīmeCOMPO
Iesaiņošanai1 l

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri