Jauns
DZELTENĀ AVENE GOLDEN EVEREST
Kods: 0000001421972

DZELTENĀ AVENE GOLDEN EVEREST

Rubus idaeus Golden Everest

Ziedēšanas laiks


V-VI

Saulaina vieta


Raža


VIII-X

Daudzgadīgs


15,50 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
MonthJanFebMarAprMayJunJulAugSepOctNovDec
Raža

Rudens šķirne (pagarināta nogatavošanās). Tā sāk nogatavoties augusta otrajā pusē. Ogas lielas, bagātīgas, dzeltenas ar oranžu nokrāsu, pēc formas platas, sulīgas, ļoti laba garša, var ēst svaigas, apstrādātas, saldētas. Stādīt saulainā vietā. Augsnei jābūt caurlaidīgai, auglīgai, mitrai, pH 5,5-6. Veģetācijas periodā mēslojiet ar kompleksajiem mēslošanas līdzekļiem. Vēlā rudenī, kad augsne ir sasalusi, nogrieziet stublājus līdz pat zemei. Avene ir pašapputes augs, taču lielāka raža tiek iegūta, ja tuvumā audzē vairāku šķirņu stādus.

Datu lapa
Ziedēšanas laiksV-VI
RažaVIII-X
Platums, cm1 m
Saulaina vieta
Daudzgadīgs
Kokaugi
Ziedu krāsaBalta
Izaug līdz0,8-1,2 m
Aukstā zon5
TaipaC5

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri