Tikai internetā
GARDENA COMBISYSTEM AUGĻU SAVĀCĒJS
Kods: 4078500018005

GARDENA COMBISYSTEM AUGĻU SAVĀCĒJS

56,19 €/ GAB

Pieejamība:

*Uzmanību! Šis produkts tiek pasūtīts tieši no piegādātāja, un tā piegāde var aizņemt 5-10 darba dienas.

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

GARDENA Combisystem augļu savācējs ir jūsu lieliskais palīgs, lai ātri un efektīvi savāktu augļus no zemes. GARDENA Combisystem ļauj elastīgi izmantot instrumentus, pateicoties maināmiem piederumiem. Augļu novācējs ir saderīgs ar visiem GARDENA Combisystem kātiem, un to var piestiprināt un nostiprināt uz tiem. Drošais savienojums starp augļu novācēju un kātu nodrošina ērtu darbu. Pateicoties elastīgajām plastmasas auklām, jūs varat savākt dažāda lieluma augļus no 4 līdz 9 cm. Nav svarīgi, vai jūs savācat ābolus vai valriekstus: vienkārši brauciet cauri augļiem, un tie tiks savākti grozā. Patentētā sānu atvere ļauj ērti iztukšot ražas novākšanas palīgierīci bez noliekšanās. Augu savācēja praktiskā funkcija dod iespēju savākt augļus no grūtāk sasniedzamām vietām, piemēram, pie koka stumbra. Izmantojot Combisystem instrumentu turētāju Flex (Art. Nr. 3505-20), jūs varat nodrošināt augļu novākšanas palīgierīces vietas taupīšanu. GARDENA Combisystem augļu savācējam ir 25 gadu garantija pēc reģistrēšanās tiešsaistes gardena.com/registration trīs mēnešu pēc pirkuma veikšanas. Ļaujiet savai instrumentu ģimenei augt. GARDENA Combisystem. Maināms. Izturīgs. Jebkuriem dārza darbiem. Lietošana:
Dažādu izmēru nokritušo augļu savācējs
"Gardena" garantijas termiņš
25 gadu garantija

Datu lapa
Preču zīmeGARDENA
Garantija

Par preces defektiem ar pārdevēju var sazināties 2 gadu laikā no iegādes datuma (likumā noteiktā kvalitātes garantija). Preču ražotāja garantija saistības ir spēkā tikai tad, ja netiek pārkāpti preces ekspluatācijas nosacījumi. Pirms preces lietošanas pircējam rūpīgi jāizlasa preces lietošanas instrukcija, ja tāda ir.

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

GARDENA COMBISYSTEM AUGĻU SAVĀCĒJS
+ +
Komplekta cena
74,17 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri