-25%
SARKANĀS AUZENES MAXIMA 0,5KG
Kods: 4770168506480

SARKANĀS AUZENES MAXIMA 0,5KG

5,79 € 4,34 €/ GAB
8,69 €/ kg

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

Daudzgadīga stiebrzāle. Sēj maisījumos ar citām stiebrzālēm. Saglabājas vienā vietā daudzus gadus. Augsne nav vajadzīga - tā labi aug pat neauglīgā, sausā, kalnainā un skābā augsnē.. Izturīga pret augstu mitruma līmeni un seklu gruntsūdeni. Izturīgs pret izmīdīšanu un nopļaujot ātri ataug. Sēklas sēj 0,5-1,0 cm dziļumā, sējot no agra pavasara līdz rudenim. Sēklu sējas norma 10-12 kg/ha. MAXIMA 1 - šķirne labi ziemo, sāk augt agrā pavasarī, izturīga pret slimībām un stresu.

Datu lapa
MērķisViendzimuma
Preču zīmeSĖKLOS LT
Iesaiņošanai500 g

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri