Kods: 477016860303

BALTĀS SINEPES BRACO 1KG

Sinapis alba

Svars


1 kg

Pieejamība: Nav noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Viengadīgie veģetācijas zālaugi. Sinepes ir ne tikai vērtīgs eļļas augs, bet tās pieskaitāmas arī pie medu saturošiem augiem, kā arī paredzētas audzēšanai un mēslojumam. Zaļmēslojumam audzētās sinepes bagātina augsni ar ķīmiskiem elementiem, uzlabo organisko vielu līdzsvaru, uzlabo  augsnes fizikālās īpašības, samazina virsējo eroziju, barības vielu izskalošanu, aptur nezāļu augšanu. Sēklas jāsēj 2-3 cm dziļumā. Lai ātrāk un vienādāk sadīgtu, sējumi jārullē. Zaļo masu vajadzētu apart tad, kad tās ir visvairāk, t.i., augu ziedēšanas laikā, 20 cm dziļumā.
Izsējas sēklu norma 20-25 kg/ha, 0,2-0,5 kg/āram.

Datu lapa
Svars1 kg
MērķisViendzimuma
Preču zīmeSĖKLOS LT
Iesaiņošanai1 kg

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri