-25%
AROMĀTISKA SVECE PILDAU NORUS
Kods: 4779047420848

AROMĀTISKA SVECE PILDAU NORUS

6,99 € 5,24 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

Aromātiskas, ar rokām darinātas dabīgā vaska sveces, papildinātas ar dabīgām aromātiskām eļļām. Smaržīgo eļļu un dabīgā vaska daudzums svecēs ļauj tām ļoti ilgi smaržot ne tikai degot, bet arī vienkārši esot telpā. Sveces ir izlietas no īpaša vaska un piemērotā temperatūrā, kas sveces virsmai piešķir īpašu "apsarmojuma" struktūru. ŠAJĀS SVECĒS IZMANTOTIE AROMĀTI: Bergamote | Apelsīns | Pačūlija DEGŠANAS LAIKS: 10 cm - 36 st. SVECES LIETOŠANAS INSTRUKCIJA Sveci dedzinot pirmo reizi - dedziniet 1 stundu, nodzēsiet to un ļaujiet tai atdzist, nogrieziet dakti garumā līdz 1 cm un tikai pēc tam iededziet vēlreiz. Vaska maliņas - pielāgojas apstākļiem, kādos svece deg. Siltāks - maliņas ir plānākas, vēsāks - biezākas. Kad liesma ir nodzēsta, nolauziet maliņas, bet vaska gabaliņus varat ielikt atpakaļ sveces vidū. Karsts vasks - var notecēt, tāpēc novietojiet sveci uz drošas virsmas! Lai notecējušais vasks nesabojātu virsmu, izmantojiet svečturus vai paliktņus. Svecei ilgi degot, var rasties vaska pārpalikums, kas nodzēš sveces liesmu un izšķīdina sveces maliņas. Ja tā notiek, nodzēsiet sveci, ļaujiet vaskam sastingt un tikai pēc tam varat to atkal iedegt. Dakts - izmantojam kokvilnu. Tā ir biezāka, tāpēc dažreiz sveces liesma degot var sākt "lēkāt", parādās tumši dūmi, tādā gadījumā nodzēsiet sveci un nogrieziet dakti tā, lai tā būtu 1 cm gara. Aizdedziniet un turpiniet to izbaudīt. Vieta - Pasargājiet sveci no tiešiem saules stariem un nelieciet sveces karstās telpās. Ja sveces dedzināt vienu otrai blakus, novietojiet tās vismaz cm attālumā vienu no otras. Degs drošāk un ilgāk. UZMANĪBU! - Neatstājiet degošu sveci bez uzraudzības! - Pirms sveces aizdedzināšanas noņemiet etiķeti! - Vasks var pilēt, pasargājiet virsmas!

Datu lapa
KrāsaZaļa
Preču zīmeCANDLE FAMILY
TipsSveces
KategorijāAromātiskās sveces

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri