Kods: 4779047426529

SOJAS VASKA SVECE VĒLU VEIKSMI

12,99 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

PIEGĀDES IESPĒJAS:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

SOJAS VASKA SVECE VĒLU VEIKSMI Vasks: Sojas Smaržas Sastāvdaļas: Sicīlijas bergamote, maiga tabaka, sandalkoks Degšanas laiks: 25 stundas. Candle Family Sojas vaska, aromātiskas, ar rokām darinātas sveces, pildītas ar smaržīgām eļļām. Smaržīgo eļļu un dabīgā vaska daudzums svecēs ļauj tām ļoti ilgi smaržot ne tikai degot, bet arī vienkārši esot telpā. Svece ir iepakota stilīgā iepakojumā, tādēļ tā ir ideāli piemērota dāvināšanai. SVECES LIETOŠANAS INSTRUKCIJA. Karsts vasks - Svecei ilgi degot, var rasties vaska pārpalikums, kas var nodzēst sveces liesmu. Ja tā notiek, nodzēsiet sveci, ļaujiet vaskam sastingt un tikai pēc tam varat to atkal iedegt. Dakts - izmantojam kokvilnu. Tā ir biezāka, tāpēc dažreiz sveces liesma degot var sākt "lēkāt", parādās tumši dūmi, tādā gadījumā nodzēsiet sveci un nogrieziet dakti tā, lai tā būtu 1 cm gara. Aizdedziniet un turpiniet to izbaudīt. UZMANĪBU! - Neatstājiet degošu sveci bez uzraudzības! - Pirms sveces aizdedzināšanas noņemiet etiķeti! - Vasks var pilēt, pasargājiet virsmas!

Datu lapa
ZīmolsCANDLE FAMILY
TipsSveces

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri