-25%
AKTINĪDIJA SM. ANANASNAJA MOT.
Kods: 0000001346251

AKTINĪDIJA SM. ANANASNAJA MOT.

Actinidia arguta Ananasnaya

Saulaina vieta


Daļēja ēna


Raža


X

Daudzgadīgs


9,90 € 7,43 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
MonthJanFebMarAprMayJunJulAugSepOctNovDec
Raža

Vasarzaļš vīteņaugs ar vijīgiem dzinumiem. Izaug līdz 8-10 m augstumā/garumā. Ikgadējais pieaugums ir 2-3 m. Šķirne ir sievišķa, tāpēc, lai iegūtu ražu, blakus jāstāda vīrišķas aktinīdijas ar smailām lapām, piemēram, WEIKI. Ar vienu vīrišķo augu pietiek, lai apputeksnētu līdz 6-8 sievišķajiem augiem. Zied ar baltiem ziediem maijā. Augļi ir zaļi, atgādina mazus kivi, ēd ar mizu. Augļi ir gandrīz apaļi, ar sarkanu miziņu un ananāsa pēcgaršu. Ražas novākšana - oktobrī. Augs sāk nest augļus 3-4 gadus pēc iestādīšanas. Lapas ir ovālas, konusveida, tumši zaļas. Stādīt siltā, saulainā, no vēja aizsargātā vietā. Augsnei jābūt auglīgai, mitrai, ūdens caurlaidīgai. Stāda tādā pašā dziļumā, kā audzē podā, 2-4 m attālumā vienu no otra vai citiem augiem. Aktinīdijas ir jutīgas pret pavasara salnām. Tam nepieciešami balsti, stieples, lapenes vai žogi, lai augs varētu kaut kur uzkāpt vai karāties. Atzarot ziemas beigās, nogriežot zarus, kas ir vecāki par 4 gadiem.

Datu lapa
RažaX
Saulaina vieta
Daļēja ēna
Daudzgadīgs
Augļaugu sugasAktinīdijas
Ziedu krāsaBalta
Izaug līdz8-10 m
Aukstā zon5
TaipaC2
Augu iedalījumsOgu krūmi
Žydėji mo laikasV-VI

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri