Kods: 4770168149649

SĒJAS ZIRŅI CERESA

Pisum sativum L.(partim)

Svars


15 g

Sēšanas laiks laukā


III-IV

Attālumi, cm


20x5 cm

Raža


VII-VIII

Pieejamība: Nav noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

MonthJanFebMarAprMayJunJulAugSepOctNovDec
Sēšanas laiks laukā
Raža

Agrīna šķirne, iecienīta ļoti garšīgo, zaļo, saldo zirņu dēļ. Vienā pākstī mēdz būt ap 10 zirņiem. Augi neizaug gari – tie ir apmēram 50 cm augsti. Var audzēt, neizmantojot balstus, jo augi saķeras savā starpā. Piemēroti lietošanai svaigā veidā un saldēšanai. Nobriedušās pākstis ieteicams noplūkt, nepārauguši zirņi ir paši gardākie. Pākstis nobriest 12 dienās pēc aizmešanās. Svarīgi, lai augsnē, kurā sēsiet zirņus, nebūtu nezāļu. Zirņus nepieciešams iesēt pēc iespējas agrāk. Augošiem zirņiem nedrīkst trūkt mitruma, tikai tad tie ražos ilgi. Vislabāk aug un ražo saulainā vietā, kārtīgi iestrādātā ar humusu bagātā smilšmāla vai mālsmilts augsnē, kas ir ūdens un gaisa caurlaidīga.
15 g ir apmēram 45–100 sēklas.
Ar 15 gramiem sēklu pietiks 9–12 m2 lielai platībai – prognozējamā raža labvēlīgos augšanas apstākļos ir 2–3 kg.

Datu lapa
Svars15 g
Sēšanas laiks laukāIII-IV
Attālumi, cm20x5 cm
RažaVII-VIII
Gyvos ir dirbtinės eglutės2020. gads
Audzēšanas vietaLaukā
Šķirnes agrīnumsAgra
Preču zīmeLUCIA ELITE
Sēklu skaits iepakojumā50

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

KARTUPEĻU MĒLOJUMS 15 KG
+ +
Komplekta cena
29,21 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri