Jauns
SAPŅU ĶĒRĒJS AR 20 LED 1 M 641245
Kods: 6410416412450

SAPŅU ĶĒRĒJS AR 20 LED 1 M 641245

15,00 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

PIEGĀDES IESPĒJAS:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

Šis ar akumulatoru darbināmais Ziemassvētku baltais sapņu ķērājs ir ar spalvu rotājumu, ko maigi izgaismo 20 silti baltas LED lampiņas. Tam nepieciešamas 3 x AA baterijas (nav iekļautas) un ir piemērots lietošanai iekštelpās. Atveriet kastīti un ievietojiet elementu, aizveriet kastīti. Izņemiet elementus, kad tie netiek izmantoti, lai saglabātu to kalpošanas laiku. Neizmantojiet dažādu veidu elementus, neizmantojiet vecos un jaunos elementus kopā. Ja kabelis ir bojāts, dekorāciju nevar izmantot. Neglabājiet dekorāciju siltuma avota vai atklātas liesmas tuvumā.

Datu lapa
MateriālsVaris, PVC, Plunksna
KrāsaBalta, Silti balta
ZīmolsFINNLUMOR

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

SAPŅU ĶĒRĒJS AR 20 LED 1 M 641245
+ +
Komplekta cena
37,38 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri