-25%
STEFANOTE (STEPHANOTIS FLORIB.) 12Ø 40H *Preces fotoattēlam ir informatīvs nolūks. Preces oriģinālā krāsa un izmēri var atšķirties no fotoattēlā redzamās.
Kods: 0000001240061

STEFANOTE (STEPHANOTIS FLORIB.) 12Ø 40H

Stephanotis

16,99 € 12,74 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

PIEGĀDES IESPĒJAS:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām

Stephanotis floribunda (Stephanotis floribunda)
Pazīstams arī kā Madagaskaras jasmīns. Tas zied ar vaskainiem, krēmbaltiem cauruļveida ziediem. Izplata saldu aromātu.. Stefanotis tiek audzēts kā vīteņaugs, un parasti to pārdod ar balstiem. Lapas līdzīgas vaska augiem – zaļas, vaskainas.
Audzēšana: austrumu vai dienvidu pusē. Sargāt no auksta gaisa brāzmām, jo ​​tas jutīgi reaģē uz temperatūras izmaiņām. Stephanotis nepanes, ja tiek mainīta augšanas vieta, tā var nomest pumpurus un pārstāt ziedēt.
Apgaismojums: vasarā pasargāt no tiešiem saules stariem, taču ir nepieciešama izkliedēta gaisma. Ja trūkst gaismas, augs nīkuļo.
Temperatūra: 15–25 °C.
Laistīšana: bagātīga vasaras mēnešos, bet nepieļauj pārlaistīšanu. Ūdenim jābūt mīkstam, istabas temperatūrā. Starp laistīšanu substrātam jāizžūst.
Atpūtas periods: ziema, tajā laikā laistāma retāk.
Substrāts: smilšaina augsne vai kūdra, pH 5,5-6,5. Nepieciešama laba drenāža, jo nepanes izmirkšanu.
Mēslošana: pavasara-rudens periodā reizi mēnesī ar minerālu lapu augu mēslojumu.
Atzarošana: iespējama, jo stephanotis zarojas ļoti bagātīgi, tāpēc, lai saglabātu pareizu formu, dzinumus var saīsināt.
Pārstādīšana: ik pēc 2-3 gadiem.

Datu lapa
KrāsaBalta
Puķu poda diametrs, cm12Ø
Augu veidiCiti

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri