PANDOREA JASMINOIDES 19Ø60H *Preces fotoattēlam ir informatīvs nolūks. Preces oriģinālā krāsa un izmēri var atšķirties no fotoattēlā redzamās.
Kods: 0000001240955

PANDOREA JASMINOIDES 19Ø60H

Pandorea jasminoides

Pieejamība: Nav noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Pandorea jasminoides (Pandorea jasminoides)
Pandorea jasminoides ir burvīgs augs, kura dzimtene ir Austrālija un Āzijas reģioni. Šis augs ir slavens ar saviem elegantajiem ziediem un skaistajām, sirds formas lapām. Turklāt tai ir arī romantiska vēsture, kas saistīta ar grieķu mitoloģiju. Ziedi ir ārkārtīgi skaisti, balti vai rozā, ar smalku dzeltenu nokrāsu. Viņiem bieži ir patīkama smarža, kas vēl vairāk izceļ to skaistumu. Lapas ir sirds formas, tumši zaļas un spīdīgas. Tie rada kontrastu ar ziedkopu ziediem, piešķirot augam eleganci un šarmu. Pandorea jasminoide ir vijīgs augs, kas aug uz augšu.
Apgaismojums: dod priekšroku saulainai vai daļēji ēnainai vietai. Vislabāk aug siltā, saulainā vietā, bet var paciest arī ēnu.
Temperatūra: optimālā temperatūra no 18°C līdz 24°C. Tā labi aug mērenā klimatā un ir izturīga pret salu, ja temperatūra īslaicīgi noslīd zem nulles.
Laistīšana: patīk mitrums, pacieš vieglu sausumu starp laistīšanas reizēm. Ir svarīgi nodrošināt labu drenāžu, lai ūdens nesaplūst sakņu zonā un neveicinātu sakņu puvi.
Substrāts: Nepieciešama labi drenēta, nedaudz skāba, mitra un trūdvielām bagāta augsne.
Mēslošana: Pavasarī un vasarā izmantojiet mēslojumu, kas paredzēts ziedkopu augšanas stimulēšanai. Mēslojiet to reizi mēnesī.
Atzarošana: nav nepieciešama bieža atzarošana, bet noņemiet vecās vai bojātās lapas.
Pārstādīšana: katru gadu.

Datu lapa
KrāsaRozā
Puķu poda diametrs, cm19Ø
Augu veidiCiti

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

SUBSTRAL ZIEDOŠU AUGU MĒSLOJUMS STANDZIŅĀS 1x30
+
SUBSTRAL ZIEDOŠU AUGU MĒSLOJUMS STANDZIŅĀS 1x30 2,65 € / GAB
Komplekta cena
15,77 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri