Kods: 0000001175363

ZEMEŅU STĀDI, 10 GAB

Pieejamība: Nav noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Daroyal - ļoti agrīna zemeņu šķirne, viena no auglīgākajām agrīnajām zemeņu šķirnēm. Garšīgas ogas, piemērotas desertiem. Laba izturība pret salu, lapu un sakņu slimībām.
Rumba - agrīna zemeņu šķirne. Salizturīga, tāpēc tā ir piemērota audzēšanai ziemeļu reģionos. Ogas ir ļoti garšīgas, konusveida, skaisti sarkanā krāsā un viegli transportējamas. Šķirne ir izturīga pret lapu un sakņu slimībām. Ķekari ir sulīgi, ar tumšām, retām lapām. Ziedi ir uz gariem kātiņiem ar 5-6 ziediem.
SONATA - vidēja vēluma, audzētas Nīderlandē pēc Elsanta x Polka krustošanas. Ķekari ātri aug, ražīgums kā Elsantos. Ogas ir spīdīgas, intensīvi sarkanas. 90% ogu ir lielas un ļoti lielas, piemērotas transportēšanai. Ziedi ir zem lapām, kā rezultātā ir mazāks sala risks. Stāda rindā ik pēc 35 cm. Izturīgas pret salnu, pelēko puvi, miltrasu un gaismas plankumainību.
MAGNUM - Francijas šķirne, vidēji agra, auglīga šķirne. Ogas ir ļoti skaistas formas, spīdīgas, stingras un ar izcili labu garšu. Augstas klases ogas. Šķirne ir pietiekami izturīga pret daudzām biežāk sastopamajām zemeņu slimībām.
MALVĪNA - ļoti vēlīna, vācu izcelsmes, auglīga. Ziedkopas atrodas zem lapām, tāpēc tās ir izturīgas pret salu. Ogas ir ļoti lielas, platas konusa formas, transportējamas, deserta. Pilnībā nogatavojušās ogas ir tumši sarkanā krāsā, ar ļoti labu garšu. Diezgan izturīgas ziemas periodā, vidēji izturīgas pret lapu slimībām un puvi.
* Zemeņu stādus pārdod pa 10 gab. Lūdzu, sazinieties ar klientu apkalpošanu, lai precizētu šķirni vai norādiet to komentāros, veicot pasūtījumu.

Datu lapa
Augu iedalījumsOgu krūmi

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

LEJKANNA 1,5L ZAĻA
+ +
Komplekta cena
12,50 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri