-25%
ZĀLIENA MAISĪJUMS FLOWER MEADOW 0,5KG
Kods: 4770168911178

ZĀLIENA MAISĪJUMS FLOWER MEADOW 0,5KG

12,49 € 9,37 €/ GAB
18,74 €/ kg

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

MEADOW FLOWERS – īpašs maisījums, kas paredzēts visu gadu ziedošas pļavas izveidošanai vēlamajā vietā. Maisījums sastāv no vairāk nekā piecdesmit dažādu augu sēklām. Tas sastāv no zāliena, garšvielu, lopbarības, pākšaugu un citu daudzgadīgu, un viengadīgu ziedu sēklām. Krāsainie ziedi sāks priecēt acis jau vēlā pavasarī un mainīs viens otru pat līdz rudenim. Šis pļavas veids ir draudzīgs bitēm, tauriņiem un citiem kukaiņiem, kas tieši ietekmē citu augu apputeksnēšanu. Ziedošā pļava tiek veidots tāpat kā tradicionālais zāliens. Iepriekšējā veģetācija, akmeņi, augsnes gabali un atlikušās augu saknes tiek izņemtas. Zeme tiek izlīdzināta un velmēta. Ieteicams sēt uz sausas un sablīvētas augsnes. Sēklas sēj ieteicamajā platībā un pārkaisa ar vairāk nekā 1-2 cm biezu augsnes slāni. Pirmajās nedēļās ieteicams uzturēt augsni mitru, bet pārmērīgi nelaistīt. Pļava tiek mēslota agrā pavasarī, izkaisot 30 g/m² mēslojuma. Ziedošo pļavu pļauj vienu vai divas reizes gadā. Pirmo reizi jūnija beigās, otro - septembra beigās. Ja pļausiet tikai vienu reizi, tad - rudenī.

Datu lapa
MērķisZālāja maisījums ar puķu sēklām
Preču zīmeSĖKLOS LT
Iesaiņošanai500 g

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri