Kods: 4770168917088

PUĶU UN ZĀĻU SĒKLU MAISĪJUMS BUTTERFLY

Svars


130 g

Pieejamība: Nav noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

PUĶU UN ZĀĻU SĒKLU MAISĪJUMS BUTTERFLY
Ziedoša puķu pļava kastītē – piepildiet savu apkārtni ar lauka puķēm, izmantojot BUTTERFLY maisījumu. Viegli audzējamu lielisku lauku puķu maisījums padarīs skaistāku dārzu un piesaistīs tik noderīgās bites un kukaiņus. Ar ziedošu pļavu var apzaļumot nogāzes un grūti pieejamas vietas zemes gabalā, kur mazāk tiek staigāts, lai radītu lauku vides sajūtu.
Pļavas augu augstums: 20–80 cm. Pļavu nopļauj, kad pārziedējušas maisījumā esošās puķes.
Kastītē atrodama informācija par pļavas ierīkošanu un kopšanu.

Datu lapa
Svars130 g
Preču zīmeAGRONOM
Iesaiņošanai130 g+1,5 l

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

MAKU VIRTUVES CIMDI 276351
+
MAKU VIRTUVES CIMDI 276351 2,24 € / GAB
Komplekta cena
29,99 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri