Kods: 4003718057744

ZĀLES PĻAUŠANAS TRAKTORS SOLO BY AL-KO T 16-103.7 HD-LT V2

Pieejamība: Nav noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Jaunās paaudzes, PREMIUM klases, Austrijas zāles traktors SOLO no AL-KO SOLO rūpnīca (tagad ietilpst AL-KO grupā) – jau sen ir pazīstama ar Vācijas precīzās ražošanas un montāžas kvalitāti. T 16-103.7 HD-LT V2 ir moderns traktors ar integrētu savācēju un ir paredzēts zāliena pļaušanai, kam nepieciešama sarežģīta apkope. Traktora modelim T16-103.7 HD V2 AL-KO ir jaudīgs divu cilindru B&S Intek sērijas 16 ZS dzinējs ar izcilu uzticamību. Citas ērtas funkcijas, piemēram, pļaušanas augstuma regulēšana, zāles savācēja pusautomātiskā iztukšošana, ko var ērti veikt, sēžot vadītāja krēslā. Piemērots zāles pļaušanai nelīdzenās paugurainās vietās. Priekšrocības: Viena no spēcīgākajām konstrukcijām savā klasē Maksimāls komforts un komforts strādājot Optimāla sēdpozīcija, lieliska redzamība pļaujot zāli Ergonomiska vadība, labs traktora pagrieziena rādiuss Uzticams 2 asmeņu pļaušanas bloks Plati riteņi, lieliska saķere ar zāli Ērta pāreja uz ziemas darbiem (ar sniega tīrītāju, iegādājams papildus) T16-103.7 HD-LT V2 tehniskie dati: Zāles savācēja groza iztukšošana: nospiežot pogu Zāles savācēja ietilpība: 300 l Naža aktivizēšana - elektriskā Ātrums: VG/RG: 0-9 / 0-4 km/h Pārnesums: hidrostatiskā - ar pedāli Dzinēja kubatūra: 656 cm3 Nominālā jauda: 9,1 kW Maksimālā jauda: 11,1 kW Lokšņu tērauda korpuss: + Asmeņu skaits: 2 Dzinējs: B&S Intek Series 7160 Riepu izmērs (collās) priekšā / aizmugurē: 15x 6,0 - 6 / 18x 8,5 - 8 Skaņas jaudas līmenis dB (A): 100 Pļaušanas platums: 103 cm Pļaušanas augstums: 30-80 mm Pļaušanas augstuma regulēšana: centrāla, 6 pozīcijas Darba ātrums: 2450 apgr./min Svars (kg): 242 Cilindru skaits: 2 GARANTIJA 2 gadi, ražots un montēts AUSTRIJĀ (ES)

Datu lapa
Preču zīmeALKO
Garantija

Par preces defektiem ar pārdevēju var sazināties 2 gadu laikā no iegādes datuma (likumā noteiktā kvalitātes garantija). Preču ražotāja garantija saistības ir spēkā tikai tad, ja netiek pārkāpti preces ekspluatācijas nosacījumi. Pirms preces lietošanas pircējam rūpīgi jāizlasa preces lietošanas instrukcija, ja tāda ir.

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

ELEKTRISKAIS AUGSTGRIEZIS DZĪVŽOGIEM 460W GRIZZLY TOOLS EHS 460-2 T
+ +
Komplekta cena
644,99 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri