-25%
VERBĒNAS BUENOS AIRES
Kods: 4770168913868

VERBĒNAS BUENOS AIRES

Verbena bonariensis

Svars


0.2 g

Attālumi, cm


45x45 cm

Ziedēšanas laiks


VII-X

Saulaina vieta


Viengadīgs


Taip

3,30 € 2,48 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā
MonthJanFebMarAprMayJunJulAugSepOctNovDec
Piemērots audzēšanai

VERBĒNAS BUENOS AIRES
Viengadīgas gara auguma puķes ar sazarotiem stublājiem, ar maziem apaļiem ziedu čemuriem galotnēs. Ziedkopas violetā krāsā. Apmēram 120 cm augstās puķes audzē puķu dobēs. Veido vieglu ažūru, tāpēc izcili savijas ar citiem augiem un puķu dobei piešķir ilgoto vieglumu. Ņemot vērā bezgala ilgo ziedēšanu (no vasaras vidus līdz pat salnām) un tauriņus, kas tās bagātīgi apmeklē, mums būs gandrīz ideāla un neaizstājama puķe. Verbēnas izcili izskatās arī savvaļas puķu dobēs. Vēlamajā vietā stāda dēstus, sēklas sēj agri pavasarī. Dīgst lēnām. Dēstus nepieciešams rūpīgi kopt. Jo spēcīgāki dēsti, jo skaistāk un ilgāk verbēnas zied. Vislabāk aug saulainās vietās, vieglā un sausā augsnē.
Ar 0,1 g pietiks 20–50 m² platībai.

Datu lapa
Svars0.2 g
Attālumi, cm45x45 cm
Ziedēšanas laiksVII-X
Saulaina vieta
ViengadīgsTaip
Preču zīmeLUCIA ELITE
Piemērots audzēšanaiII-IV

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri