Jauns -25%
VĀZE LINES 104069 40CM
Kods: 8720006697555

VĀZE LINES 104069 40CM

34,99 € 26,24 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā


Pārstrādātas stikla vāzes var būt lielisks interjera elements, kas Jūsu mājām vai birojam piešķirs izsmalcinātu izskatu un īpašu izskatu. Izmēri: Ø15x40cm. Te ir dažas idejas, kā to iekļaut savā interjerā:

Grupas kompozīcija: izveidojiet iespaidīgu grupas kompozīciju, apvienojot vairākas dažādu izmēru un formu pārstrādāta stikla vāzes. Tā var būt lieliska iespēja radīt interesantu vizuālo efektu un pievienot telpai tekstūru.

Caurlaidīga dabiskai gaismai: pārstrādāta stikla vāze var būt lieliska izvēle, lai telpā kļūtu gaišāk. Tā caurspīdīgums ļaus gaismai izplūst, piešķirot telpai gaišu noskaņu.

Kontrolējams gaismas avots: ievietojiet sveces vai LED spuldzītes pārstrādātā stikla vāzē. Šis risinājums ne tikai piešķirs telpai siltumu, bet arī radīs patīkamu apgaismojumu, īpaši vakaros.

Aksesuāru glabāšanas turētājs: izmantojiet pārstrādāta stikla vāzi kā aksesuāru turētāju, lai sakārtotu un uzsvērtu savas iecienītākās rotaslietas, piemēram, gredzenus, aproces vai auskarus.

Efekta izcelšana ar kontrastējošām krāsām: ja Jūsu interjerā dominē viena krāsa, pārstrādāta stikla vāze var izcelt akcentus kontrastējošās krāsās. Piemēram, ja Jūsu mājās ir daudz zilu nokrāsu, izvēlieties dzeltenu vai oranžu vāzi, lai radītu interesantu kontrastu.

Sezonas dekorēšanas elementi: Arī pārstrādātas stikla vāzes var kalpot par lielisku pamatu sezonas rotājumiem. Pavasarī vai vasarā to var rotāt ar ziediem vai zaļumiem, bet ziemā vai svētku laikā - ar ziemas elementiem vai dekoratīvām lampiņām.

Datu lapa
MateriālsStikls
KrāsaCaurspīdīga
Preču zīmeDIJK NATURAL COLLECTIONS

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri