Kods: 0000001429527

ATRAITNĪTES SĪKZIEDU

0,99 € 0,50 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām

Ziedoša viengadīga puķe. Ziedi dažādās krāsās. Izturīgs pret salu, labvēlīgos apstākļos zied līdz novembra beigām. Zied ātri un veido krāsainus ziedu paklājus, kas parasti ir smaržīgi. Ziedi ir noturīgi pret lietu. Neaizstājams pavasara/rudens stādījumiem lauku sētās, pilsētās, kapsētās. Lai palielinātu ziedēšanas intensitāti, jānovāc pārziedējušie ziedi un nokaltušās lapas. Atraitnītēm ir daudz sakņu, kas ir spēcīgas, tāpēc ziedošos spraudeņus var pārstādīt. Atraitnītēm patīk auglīga, mitra smilšmāla augsne un saulaina vai daļēji ēnaina vieta.

*Auga krāsa tiek izvēlēta pēc nejaušības principa.

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri