-25%
COMPO BIO ILGSTOŠĀS IEDARBĪBAS UNIVERSĀLAIS MĒSLOJUMS 2 KG
Kods: 400839850273

COMPO BIO ILGSTOŠĀS IEDARBĪBAS UNIVERSĀLAIS MĒSLOJUMS 2 KG

11,99 € 8,99 €/ GAB
4,50 €/ kg

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

Ilgstošās iedarbības granulēts ekoloģisks kompleksa mēslojums stādiem, iekštelpu, balkonu, siltumnīcu un dārza pārtikas un dekoratīvajiem augiem. Ietekme: līdzsvarotā mēslojuma un izejvielu sastāva dēļ dabiskie mēslojumi ir lieliski piemēroti organiskai-ekoloģiskai tomātu un dārzeņu audzēšanai. Mēslojumā aitas vilna ir sapresēta ar organisko mēslojumu. Mēslošanas līdzekļos ir daudz barības vielu, kas veicina sakņu sistēmas augšanu, stiprina auga izturību pret nelabvēlīgiem vides faktoriem, iespējamo mehānisko iedarbību un bojājumiem. Šī divējādā efekta dēļ augus mēslot pietiek tikai reizi sezonā. Mēslojums darbojas pakāpeniski 5 mēnešus. Norma: 50-170 g/m². Mēslojuma veids: NPK organiskais mēslojums NPK 5-4-6.

Datu lapa
Vidutinė pakuotės išeiga2 kg ~ 25 m²
Mēslojuma sezonalitāteVasaras mēslošana, Pavasara mēslošana
Mēslojumu veidiBerams mēslojums
Preču zīmeCOMPO
Iesaiņošanai2 kg

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

COMPO BIO ILGSTOŠĀS IEDARBĪBAS UNIVERSĀLAIS MĒSLOJUMS 2 KG
+ +
Komplekta cena
79,30 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri