Jauns
ELASTĪGA JAPĀŅU CANDLE LIGHT
Kods: 000000117594

ELASTĪGA JAPĀŅU CANDLE LIGHT

Svars


2

Augstums, cm


40

5,80 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām

Lapkoku dekoratīvs pusapaļas blīvs krūms. Augs izaug apmēram 0,6 m augstumā. Lapas ir mazas, pavasarī dzeltenas, vēlāk kļūst nedaudz zaļas un rudenī kļūst sarkanas. Zied jūlijā ar košas krāsas ziediem lietussarga ziedkopā. Uzreiz pēc noziedēšanas nepieciešams nogriezt uzplaukušās ziedkopas, veidot krūmu vai piešķirt tam vēlamo formu. Tas jādara uzreiz, jo, vēlāk atzarojot, krūms nākamajā sezonā zied mazāk. Ļoti mazprasīgs augs, piemērots stādīšanai grupās uz mūžzaļo skuju koku fona, vispusīgai lietošanai krāsu gammu izcelšanai.

Datu lapa
Augstums, cm40
Svars2
Platums, cm20
Augu iedalījumsDekoratīvie lapu augi
Gylis20

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri