-25%
SPINĀTSKĀBENES
Kods: 4770168913776

SPINĀTSKĀBENES

Rumex patentia

Sēšanas laiks laukā


IV-V, VIII

Attālumi, cm


10x20 cm

Saulaina vieta


Daļēja ēna


Raža


IV-IX

Viengadīgs


Taip

1,95 € 1,46 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā
MonthJanFebMarAprMayJunJulAugSepOctNovDec
Sēšanas laiks laukā
Raža
Piemērots audzēšanai

SPINĀTSKĀBENES
Daudzgadīgas, mazprasīgas pret augsni, iztur sausumu un labi pārziemo. Pirmās lapiņas parādās agri pavasarī, tiklīdz nokūst sniegs, un ir daudz lielākas par parastajām skābenēm. Augi izaug līdz 0,8 m augsti. Pārtikā lieto jaunās lapiņas. Piemērotas salātiem, zupām, pildījumiem, var saldēt, konservēt un sālīt.
Sēklu lentes priekšrocības: lielāka, bagātīgāka un kvalitatīvāka raža. Ja ir pietiekami daudz mitruma, sēklas sadīgst vienādāk un ātrāk. Sējums ir kārtīgs, atstarpes starp rindiņām – vienādas. Pirms sēklu lentes ieklāšanas augsni nepieciešams saliet. Ieklāto sēklu lenti apbērt ar zemi un vēlreiz bagātīgi salaistīt.

Datu lapa
Sēšanas laiks laukāIV-V, VIII
Attālumi, cm10x20 cm
RažaIV-IX
Saulaina vieta
Daļēja ēna
ViengadīgsTaip
Šķirnes agrīnumsAgra
Preču zīmeLUCIA ELITE
Iesaiņošanai4 m
Piemērots audzēšanaiIII

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri