Kods: 0000000168991

SILTUMNĪCA KLASIKA EASY 3X10M, 6MM

773,30 €/ GAB

Pieejamība:

*Uzmanību! Šis produkts tiek pasūtīts tieši no piegādātāja, un tā piegāde var aizņemt 5-10 darba dienas.

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām

SILTUMNĪCA KLASIKA EASY 3X10M, 6MM. Siltumnīca KLASIKA EASY - ražota un projektēta Lietuvā, uzticama, izturīga, pateicoties vienkāršai konstrukcijai - viegli montējama. Siltumnīca, kas lieliski piemērota dažādu kultūraugu audzēšanai. Šis modelis ir izturīgs, jo siltumnīcas profili ir izgatavoti no 20x20 mm cinkotas tērauda caurules. Attālums starp arkām 67 cm. Rāmis ir samontēts ar M5 skrūvēm. Cinkotās caurules atbilst īpaši augstām kvalitātes prasībām. Siltumnīca ir aprīkota ar stiprinājuma kājiņām, kuras tiek ieraktas zemē ~ 35 cm dziļumā. Ražošanā netiek izmantota metināšana. Lai savienotu arkas, tiek izmantota īpaša tehnoloģija, kas ļauj ātri un bez metināšanas savienot caurules. Priekšpuse un aizmugure ir samontēta, izmantojot KRAB sistēmu. Iepakojums ir ērts transportēšanai. Siltumnīcas pārklājumam izmantotais 4 mm vai 6 mm biezais kanālu polikarbonāts garantē/ nodrošina tās izturību un izcilas siltumizolācijas īpašības. Iepakojumā: rāmis, PC loksnes, visi nepieciešamie stiprinājumi: skrūves, starplikas, divdaļīgas durvis priekšā, logs aizmugurē.

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri