Tikai internetā
CINKOTA TĒRAUDA PAMATS 3X10M
Kods: 0000000161299

CINKOTA TĒRAUDA PAMATS 3X10M

265,00 €/ GAB

Pieejamība:

*Uzmanību! Šis produkts tiek pasūtīts tieši no piegādātāja, un tā piegāde var aizņemt 5-10 darba dienas.

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām

Siltumnīcas tērauda pamati garantē perpendikulitāti un absolūtu līdzenumu, tādējādi nodrošinot perfektu stabilitāti pat uz mīkstākām virsmām.
Turklāt pamati paaugstina jūsu siltumnīcu apmēram par 10 cm. Tas ir svarīgs aspekts labai tomātu augšanai.
Averto tērauda pamati garantē ne vien pilnīgu līdzenumu un perpendikulitāti, bet arī nodrošina optimālu izturību un stabilitāti arī uz mīkstas virsmas.
Ar stabilu pamatu no siltumnīcas, DIY entuziastiem ir pārliecība, ka to konstrukcija var izturēt ārkārtējus laika apstākļus un vērtīgie augi ir droši aizsargāti pret laika apstākļiem.
Siltumnīcas pamatiem un nesošajai pamatkonstrukcijai jānodrošina noturība visos iespējamos laikapstākļos.
Pamatiem ir jāspēj absorbēt visus statiskos spēkus, kā arī iekšējās konsturkcijas un jumta slodzes. Vēja ietekmē, kā arī, ja vējš nonāk siltumnīcā, tā nedrīkst nogrimt zemē vai pacelties. Tāpat ir jāpiemin aizsargfunkcija pret siltuma zudumiem augsnes virzienā, kas ir īpaši svarīgi vienmērīgas temperatūras nodrošināšanai augiem.

Datu lapa
MateriālsPlienas, plastikas

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri