Kods: 0000001343205

ROZE HIBRĪDA-TĒJAS BLUE GIRL

Blue Girl®

Ziedēšanas laiks


VI-X

Saulaina vieta


Daudzgadīgs


Pieejamība: Nav noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Dekoratīvs, daudzgadīgs, ziedošs augs. Nirp grupas, hibrīds - tējas roze, lielziedu roze. Zari spēcīgi, stāvi, lapas tumši zaļas, daļēji spīdīgas. Zied visu silto sezonu līdz rudenim, ar atkārtojumiem. Ziedi lieli, pilni, 26-40 ziedlapiņas, maigi violeti - lavandas krāsā. Atkarībā no augšanas apstākļiem un laikapstākļiem, maina nokrāsas no izbalējuša rozā, violeta līdz maigi zilai, pelnu vai kafijas krāsas nokrāsai. Ziedi pārsvarā aug pa vienam - uz viena kāta viens zieds. Viegla smarža. Augsta izturība pret sēnīšu slimībām. Nepieciešama profilaktiska izsmidzināšana ar vara preparātiem. Stādīt saulainā vietā. Auglīga, mitra augsne, laistīšanas laikā izvairieties no lapu laistīšanas. Zied uz pirmā gada dzinumiem, tāpēc pavasarī nepieciešams stingrāk atzarot - katrā zarā atstāj 2-3 spēcīgus pumpurus. Ziemā jāapsedz. Šķirne piemērota griešanai. Audzējams dobēs, pa vienam, grupās, podos, labi sader ar rozēm, lavandu, salviju un cita izmēra un krāsas kaķumētru. Stādi audzējami podiņos - saknes ir attīstītas, tāpēc tos iespējams stādīt visu silto sezonu. Pēc stādīšanas laista reti, bet bagātīgi, līdz nogatavojas.

Datu lapa
Ziedēšanas laiksVI-X
Platums, cm0,6-0,7 m
Saulaina vieta
Daudzgadīgs
Ziedu krāsaVioleta
Izaug līdz, m0,6-0,7

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

SCHULTZ TOMĀTU UN DĀRZEŅU MĒSLOŠANAS LĪDZEKLIS 900 G
+
SCHULTZ TOMĀTU UN DĀRZEŅU MĒSLOŠANAS LĪDZEKLIS... 16,09 € / GAB
Komplekta cena
19,48 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri