Kods: 0000001425994

ROZE FLORIBUNDA HOMAGE A BARBARA

Rosa Homage a Barbara

Ziedēšanas laiks


VI-X

Saulaina vieta


Daļēja ēna


Daudzgadīgs


Pieejamība: Nav noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Dekoratīvs, daudzgadīgs, ziedošs augs. Floribunda rozes iegūst, krustojot tējas rozes ar poliantiem. Krūms spēcīgs, zarains, vidēja izmēra. Dzinumi ar ērkšķiem. Tas zied bagātīgi, ilgstoši, visu silto periodu līdz rudenim, ar atkārtojumiem. Lapas zaļas, daļēji spīdīgas. Ziedi 8 cm diametrā, pilni, 26-40 viļņaini ziedlapiņas, spilgti, samtaini, tumši sarkani. Smaržo. Nepieciešama profilaktiska izsmidzināšana ar vara preparātiem. Augsta izturība pret slimībām un karstumu. Stādīt saulainā vietā, aizvējā. Pēc stādīšanas nepieciešams mulčēt. Vajadzīga auglīga, mitra augsne, laistīšanas laikā izvairieties no lapu aplaistīšanas. Var pamatīgi atzarot, ja nepieciešams, atstājot 4-6 labi attīstītus pumpurus, katru gadu noņemiet 1-2 vecus zarus. Iztur aukstumu līdz 17 grādiem, ziemā nepieciešams apsegt. Audzējams dobēs, pa vienam, grupās, podos, labi sader ar rozēm, lavandu, salviju un cita izmēra un krāsas kaķumētru. Stādi audzējami podiņos - saknes ir attīstītas, tāpēc tos iespējams stādīt visu silto sezonu. Pēc stādīšanas laista reti, bet bagātīgi, līdz nogatavojas.

Datu lapa
Ziedēšanas laiksVI-X
Platums, cm0,8-1,2 m
Saulaina vieta
Daļēja ēna
Daudzgadīgs
Kokaugi
Ziedu krāsaSarkana
Izaug līdz0,8-1,2 m
Aukstā zon6
TaipaC5

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

SCHULTZ TOMĀTU UN DĀRZEŅU MĒSLOŠANAS LĪDZEKLIS 900 G
+
SCHULTZ TOMĀTU UN DĀRZEŅU MĒSLOŠANAS LĪDZEKLIS... 15,69 € / GAB
Komplekta cena
18,23 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri