Jauns -25%
KĀPELĒJOŠĀ ROZE UETERSENER KLOSTERROSE®
Kods: 0000001428797

KĀPELĒJOŠĀ ROZE UETERSENER KLOSTERROSE®

Rosa Uetersener Klosterrose®

Ziedēšanas laiks


VI-X

Saulaina vieta


Daļēja ēna


23,20 € 17,40 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

PIEGĀDES IESPĒJAS:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām

Dekoratīvs, ziedošs krūms. Tantau grupas kāpelējošā vīteņroze. Zari ir spēcīgi, ar daudziem dzinumiem un tumši zaļām, spīdīgām lapām. Ziedi lieli, līdz 8-10 cm diametrā, puspilni, ziedā 17-25 ziedlapiņas, izplesties, kausveidīgi, centrs variē maigi krēmīgi, sārti dzeltenā, šampanieša krāsā, dzeltenās putekšņlapiņas atveras laikā ziedēšana. Ziedi aug atsevišķi vai ķekaros pa vairākām grupām. Spēcīgs, salds augļu aromāts. Aug līdz 3-4 m augstumā. Tā zied ar pārtraukumiem no jūnija līdz oktobrim, tāpēc pārziedējušie ziedi savlaicīgi jānovāc. Tai ir ļoti augsta izturība pret slimībām. Stādīt saulainā vietā, aizvējā. Augam ir vajadzīgi balsti, uz kuriem tas var balstīties, pie kā turēties. Vajadzīga auglīga, mitra augsne, laistīšanas laikā izvairieties no lapu aplaistīšanas. Atzarot rudenī, pēc ziedēšanas, noņemiet 1-2 vecos zarus. Pavasarī atzarot tikai bojātos, apsalušos zarus. Stādi audzējami podiņos - saknes ir attīstītas, tāpēc tos iespējams stādīt visu silto sezonu. Pēc stādīšanas laistīt reti, bet bagātīgi, līdz nogatavojas.

Datu lapa
Ziedēšanas laiksVI-X
Platums, cm1-2 m
Saulaina vieta
Daļēja ēna
Ziedu krāsaBalta
Izaug līdz3-3,5 m
Aukstā zon6
TaipaC5

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

KĀPELĒJOŠĀ ROZE UETERSENER KLOSTERROSE®
+ +
Komplekta cena
34,89 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri