Kods: 4008239596567

ROTAĻLIETA VITAKRAFT MAKŠĶERE AR PUTNU UN KAĶUMĒTRU 2459656 KAĶIEM

3,99 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

Rotaļu makšķere ar putnu un kaķumētru Putns vienmēr ir iekārojams kaķu medību priekšmets. Īpaši pievilcīgas ir putnu plīvojošās „kājas“ un „spalvas“, kas, tāpat kā tajās esošā kaķumētra, uzbudina kaķa instinktus. Makšķere nodrošina iespēju spēlēties lielākā rādiusā, tāpēc rokas vai kājas nekļūs par kaķa "laupījumu" pat nejauši. Izgatavots no poliestera Ar kaķumētru Garums: aptuveni 10 cm Stieņa garums: aptuveni 39 cm Nūja izgatavota no koka Drošības padomi: Ja rotaļlieta ir bojāta, tā var kļūt mazāk droša. Pārliecinieties, ka nav bojātu detaļu, un savlaicīgi nomainiet rotaļlietas, kas ir bojātas lietošanas laikā. Dzīvniekiem nevajadzētu spēlēties bez uzraudzības.

Datu lapa
Preču zīmeVitakraft

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri