Kods: 4078500066242

GARDENA OGU SAVĀCĒJA KOMBISISTĒMA

21,99 € 16,49 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

Ar GARDENA Combisystem ogu savācēju varat ērti lasīt ogas un kauleņus. GARDENA Combisystem ļauj elastīgi izmantot instrumentus, pateicoties maināmiem piederumiem. Ogu savācējs ir saderīgs ar visiem GARDENA Combisystem rokturiem, un to var uzstādīt un piestiprināt pie tiem. Ar GARDENA Combisystem teleskopisko rokturi (Art. Nr. 3721-20) varat salasīt ogas no tālākas/augšas. Drošais savienojums starp ogu savācēju un rokturi nodrošina, ka jūs vienmēr varat strādāt ērti. Pateicoties praktiskajam pārnēsāšanas rokturim, ar savācēju var savākt un salasīt ogas tieši no krūma. Ideāls darba leņķis ļauj vienmēr redzēt ogas un augļus, ko lasāt. Rotējošais stiprinājums ir īpaši ērts: šauros zobus izmantojiet ogām, bet platākos kauleņu lasīšanai. 0,8 litru kolektorā ir pietiekami daudz vietas, lai savāktu lielu daudzumu plūmju vai ķiršu. Pateicoties mazajiem zariem, jūs varat novietot ogu savācēju uz zemes. Vietu taupošu ogu savācēja uzglabāšanu var nodrošināt ar Combisystem instrumentu turētāju Flex (Art. Nr. 3505-20). GARDENA piedāvā 25 gadu garantiju „Combisystem“ ogu novācējam, reģistrējoties tiešsaistē vietnē gardena.com/registrācija trīs mēnešu laikā pēc iegādes. Ļaujiet savai instrumentu ģimenei augt. GARDENA Combisystem. Maināms. Izturīgs. Jebkuriem dārza darbiem.

Datu lapa
Preču zīmeGARDENA

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

GARDENA OGU SAVĀCĒJA KOMBISISTĒMA
+ +
Komplekta cena
22,93 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri