Jauns -25%
PLŪME JUBILEJAS
Kods: 0000001437829

PLŪME JUBILEJAS

Ziedēšanas laiks


IV

Saulaina vieta


Raža


VIII

Daudzgadīgs


11,20 € 8,40 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

PIEGĀDES IESPĒJAS:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
MonthJanFebMarAprMayJunJulAugSepOctNovDec
Raža

Zviedru plūmju šķirnevidēji lieliar violetu mizuaugļi ar dzeltenu mīkstumu. Plūmes ir garšīgasaromātiskaslietus laikā neplaisā. Kauliņš viegli izņemams. Vidēji agraraža - augusta vidus, līdz mēneša beigām. Kokam ir vidējs augumsun tas ir ļoti izturīgs pret saluagri sāk dot ražu (no otra līdz trešajam stādīšanas gadam)raža ir bagātīga ik gaduir izturīgs pret slimībām. Šķirne ir pašapputes un lielislķ piemērota citu plūmju apputeksnēšanai. Augsne - smilšmālsvieglam vai vidēji smagam smilšmālam. Ūdeni neuzkrājoša. Stādīšanas dziļums - kauleņaugļa potējuma vietai jāatrodas vismaz dažus cm virs zemes. Stādīšanas laiks - agrs pavasariskad beidzas sals un augs nedaudz izžūst - pirms pumpuru ziedēšanai.vislabāk martā-aprīlī. Rudenī - visa oktobra laikālīdz novembra vidum. Augļu koki ir kailām saknēm, viena gada veci, izrakti no grunts 2024. gada oktobrī. Stāds tiek nosūtīts iestādīts kūdrā, kas bagātināta ar mēslojumu. Ideāls laiks, lai stādītu kailām saknēm augļu kokus, ir oktobra, novembra mēneši.

Datu lapa
Ziedēšanas laiksIV
RažaVIII
Saulaina vieta
Daudzgadīgs
Aukstā zon4
TaipaC5
Užauga iki3-4 M
Plotis2-3 M
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri