Kods: 6410416008196

PLEDS - DŽEMPERIS 600819 ROZĀ

Pieejamība: Nav noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Lielizmēra rūtainais džemperis-pleds ar kapuci ir ļoti ietilpīgs un brīnišķīgi mīksts. Neatkarīgi no tā, vai skatāties televizoru, lasāt grāmatu, dzerat rīta kafiju iekštelpās vai ārā, vērojiet sportu vai vienkārši pavadāt laiku ārā, varat ietērpties viņa siltajos apskāvienos līdz pat pirkstu galiem. Lielizmēra omulīgais, rūtainais džemperis-pleds ir ideāls kompanjons, kas sasilda kā sega no visām pusēm, bet ar piedurknēm, lai ļautu rokām brīvi kustēties. Džemperim-pledam ir liela priekšējā kabata, kurā varat ievietot uzkodu, tālvadības pulti, tālruni, mājdzīvnieku, kabatlakatiņu vai visu, ko vēlaties, lai tas būtu pa rokai. Viens izmērs der visiem. Krāsa - rozā. Materiāls - 100% poliesters. Mazgāt 40 grādu temperatūrā.

Datu lapa
MateriālsPoliesters
KrāsaRozā
Preču zīmeACCES

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

SPILVENS DROP 621984 45X45CM
+
SPILVENS DROP 621984 45X45CM 11,99 € / GAB
Komplekta cena
146,99 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri