-25%
PUĶUPODS CANTO STONE 30 KVARCA BALTA
Kods: 4008789137074

PUĶUPODS CANTO STONE 30 KVARCA BALTA

61,99 € 46,49 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

Ja jums patīk tīrs dizains, jums patiks CANTO akmens puķupodi. Nelīdzenās dabiskā akmens virsmas izskats dažādās krāsās rada brīnišķīgu kontrastu ar sulīgu zaļumu un krāsainiem ziediem. CANTO Stone augstiem un zemiem puķupodiem ir vienādi izmēri, tāpēc abos modeļos varat viegli izmantot vienu un to pašu podu starpliku. Puķupoda krāsa: kvarca balta. Puķupoda izmēri: 30 x 30 x 30 cm. CANTO Stone iekšējais puķupoda ieliktnis 25x25 cm: izvelkams iekšējais puķupoda ieliktnis - iebūvēts, ar krāsainu rāmi un iebūvētiem rokturiem ērta transportēšana pat augstiem augiem iekšējo ieliktni var viegli noņemt kopā ar augu un vajadzības gadījumā pārvietot stādīšanai telpās un ārā noplūdes korķis: izvelkams, lai liekais lietus ūdens varētu notecēt, ja puķupodu izmanto ārā.

Datu lapa
MateriālsPlastmasa
KrāsaBalta
Preču zīmeLECHUZA
Caurums apakšā

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri