Kods: 4008789154460

PUĶUPODS BALCONERA COTTAGE 50 SMILŠU BRŪNA

Pieejamība: Nav noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Balkona puķu kaste no LECHUZA pārvērš balkona sapņus par realitāti novietojiet puķu kasti ērti uz zemes vai galda. Piestipriniet BALCONERA turētājus pie margām vai sienām un ievietojiet puķu kasti. Izmēri: 50 × 19 × 19 cm. Krāsa - smilšaini brūna. Komplektā nav iekļauti aksesuāri. Balkona turētāji LECHUZA: melni un balti turētāji, piemēroti BALCONERA 50 un 80 puķupodiem, piemēroti uzstādīšanai uz margām līdz 38 cm vai uz sienām. BALCONERA podu ieliktnis: spēcīgi paceļamie rokturi piestiprināti pie sienām vai pie turētājiem, viegli transportēt pat augstiem augiem iekšējo oderējumu var viegli noņemt kopā ar augu un, ja nepieciešams, pārvietot drenāžas aizbāzni: noņemams, lai ļautu novadīt lieko lietus ūdeni, ja to lieto ārpusē. Sliktos laikapstākļos jūs varat ātri pārvietot savus augus iekštelpās, pilnībā nenoņemot BALCONERA, vienkārši noņemiet podu oderējumu ar augiem!

Datu lapa
MateriālsPlastmasa
KrāsaSmilšu
Preču zīmeLECHUZA
Caurums apakšā

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

GREENOK PUĶU MĒSLOJUMS BIO+NPK 750 ML
+ +
Komplekta cena
20,67 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri