Jauns
TASTE OF THE WILD WETLANDS POULTRY 12,2KG SUŅIEM
Kods: 0074198614226

TASTE OF THE WILD WETLANDS POULTRY 12,2KG SUŅIEM

65,89 €/ GAB
5,40 €/ kg

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām

Sastāvs:Sastāvdaļas: pīle 12,5%, pīles milti 12,5%, vistas milti 12,5%, saldie kartupeļi, zirņi, kartupeļi, vistas tauki, olu produkti, okeāna zivju milti, kartupeļu proteīns, grilēta paipala 1%, cepta pīle 1%, kūpināts tītars, tomātu mīkstums, minerālvielas, žāvēta cigoriņa sakne, tomāti, mellenes, avenes, jukas (yucca schidigera) ekstrakts.

TASTE of the WILD Wetlands Canine Formula with Wild Fowl Suņu barība bez graudiem ar putnu gaļu, piemērots pieaugušiem suņiem. Savvaļas putnu gaļa izceļas ar patīkamu garšu un viegli absorbējamu enerģiju. Suņu barība TASTE of the WILD Wetlands ir bagātināta ar augļiem un dārzeņiem, kas nodrošina labvēlīgus antioksidantus imūnsistēmai. Barība suņiem TASTE OF THE WILD Wetlands Canine ir paredzēta, lai apmierinātu pieaugušu suņu uztura vajadzības.

Ne būros augušas grauzdētas paipalas un grauzdētas pīles ir viegli uzņemamu olbaltumvielu avoti, pēc kuriem alkst suņi.
Probiotikas - 80 miljoni dzīvo, aktīvo kultūru, kas palīdz uzturēt veselīgu gremošanas un imūnsistēmu.
Olbaltumvielu maisījums optimālai barošanai - vairāki olbaltumvielu avoti nodrošina pietiekamu daudzumu un dažādību, lai apmierinātu jūsu suņa vajadzības.
Ideāli piemērots pieaugušiem suņiem - šī recepte ir īpaši izstrādāta, lai nodrošinātu pilnvērtīgu uzturu un palīdzētu uzturēt labu veselību.
Žāvētas cigoriņu saknes - prebiotisko šķiedrvielu avots, kas ir labvēlīgs gremošanas sistēmas baktērijām.
Antioksidanti - dārzeņi, pākšaugi un augļi, tostarp saldie kartupeļi, zirņi, tomāti, mellenes un avenes, nodrošina barības vielas, kas palīdz uzturēt jūsu suņa vispārējo labsajūtu, savukārt garantētais cinka, selēna un E vitamīna līmenis atbalsta imūnsistēmu.
Piedevas (uz kg): Vitamīni: A vitamīns (3a672a) - 10000 IU/kg D3 vitamīns (E671) - 750 IU/kg, E vitamīns (3a700) - 150 UI/kg Mikroelementi: dzelzs helāts no aminoskābju hidrāta 60mg/kg vara helāts no aminoskābju hidrāta 7,0 mg/kg dzelzs sulfāta monohidrāts 60 mg/kg vara sulfāta pentahidrāts 7,0 mg/kg kālija jodīds 1,5 mg/kg mangāna helāts no aminoskābju hidrāta 14 mg/kg mangāna oksīds 14 mg/kg mangāna sulfāts 14 mg/kg cinka helāts no aminoskābju hidrāta 75mg/kg cinka sulfāts 75 mg/kg nātrija selenīts 0,3 mg/kg Aminoskābes: taurīns 0,1%. Sensorās piedevas: dabīgas smaržvielas.

Analītiskās sastāvdaļas: olbaltumvielas 32%, tauku saturs 18%, kopšķiedra 4,0%, kopeļļas un tauki 8,8%.

Ieteicamā TASTE of the WILD Wetlands Canine diennakts barošanas norma:

Suņu svars (kg) 1kg 2.25kg 4.5kg 9kg 13.5kg 18kg 27kg 36kg 45kg 57kg 68kg 79kg

Daudzums (g) 33g 50g 75g 133g 175g 225g 300g 366g 433g 500g 575g 650g

Tās ir tikai atsauces normas, faktiskās barošanas normas ir atkarīgas no jūsu suņa vecuma, aktivitātes un citām individuālajām īpašībām. Uzraugiet suņa svaru un, ja nepieciešams, pielāgojiet barošanas normas. Pakāpeniski mainīt suņa barību. Sunim vienmēr jābūt pieejamam svaigam ūdenim.

Taste ot the Wild ražots Diamond Pet Foods, ASV.

Datu lapa
Preču zīmeTASTE OF THE WILD
TipsSausā barība
Iepakojums12,2 kg

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri