Tikai internetā
SAM´S FIELD LAMB&RICE LIGHT&SENIOR 13KG SUŅIEM
Kods: 8594031444343

SAM´S FIELD LAMB&RICE LIGHT&SENIOR 13KG SUŅIEM

40,64 €/ GAB
3,13 €/ kg

Pieejamība:

*Uzmanību! Šis produkts tiek pasūtīts tieši no piegādātāja, un tā piegāde var aizņemt 5-10 darba dienas.

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

PIEGĀDES IESPĒJAS:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām

Sam's Field Light & Senior Lamb & Rice suņu barība aptaukošanās un vecāka gadagājuma suņiem (no 7 gadu vecuma). Pilnvērtīga Super premium klases suņu barība ar jēru un rīsiem.



Apraksts
Svara kontrole. Satur zemu tauku saturu svara zaudēšanai.
Hipoalerģiska pārtika ar jēra gaļu. Jērs un rīsi pārtikas nepanesības profilaksei.
Viegli sagremojams. Jēra gaļa vienmērīgai gremošanai.
Spēcīga imunitāte. Augļi un dārzeņi imunitātes stiprināšanai.
Sastāvs: jēra gaļa, rīsi, kartupeļi, kukurūza, putnu tauki (sajaukumā ar tokoferolu - E vitamīna avots), laša tauki, dabīgas garšvielas, kaltēti āboli, alus raugs, tomāti, jukas ekstrakts, burkāni, minerālvielas, DL-metionīns, L -lizīns, mannozes oligosaharīdi, fruktooligosaharīdi, probiotikas. Satur EK apstiprinātus antioksidantus.

Sastāva analīze: kopproteīns 24%, koptauki 9%, kopšķiedra 3,5%, koppelni 6,7%, mitrums 10%, kalcijs 1,5%, fosfors 1,1%.

Piedevas: A vitamīns - 20 000 SV, D3 vitamīns - 1900 SV, E vitamīns - 500 mg, B1 vitamīns - 4,5 mg, B2 vitamīns - 6 mg, B6 vitamīns - 5 mg, B12 vitamīns - 0,05 mg, nikotīnskābe - 26 mg kalcija pantotenāts – 13 mg, biotīns – 0,78 mg, folijskābe – 0,65 mg, holīna hlorīds – 780 mg organiskā cinka – 107 mg, organiskais varš – 18 mg, jods – 0,84 mg, organiskais selēns – 0,2 mg.

BAROŠANAS NORĀDĪJUMI:

Ikdienas uzturvielu uzņemšanai atbilstoši noteiktajam barošanas grafikam ir liela nozīme jūsu suņa veselībā. Ja iespējams, vienmēr izveidojiet pastāvīgus barošanas apstākļus (vieta un laiks) un nodrošiniet trauku ar tīru ūdeni. Ja jums ir vairāk nekā viens suns, pārliecinieties, ka viņiem katram ir sava ēdiena bļoda. Barojiet ar sausu vai buljonā samitrinātu barību. Izmantojiet barošanas tabulu uz iepakojuma, lai noteiktu pareizo dienas daudzumu, pamatojoties uz jūsu kucēna vecumu un turpmāko pieaugušā suņa svaru. Uzturiet savu kucēnu lieliskā stāvoklī un izveidojiet ar viņu ciešu saikni, regulāri vingrojot, spēlējoties un glāstot.
Enerģētiskā vērtība: 3,440 kcal/kg.

Ražotājs: Vafo Praha s.r.o.

Datu lapa
Preču zīmeSAM´S FIELD
TipsSausā barība
Iepakojums13 kg

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri