Tikai internetā
SAM´S FIELD CHICKEN&POTATO PUPPY 13KG SUŅIEM
Kods: 8594031444190

SAM´S FIELD CHICKEN&POTATO PUPPY 13KG SUŅIEM

37,49 €/ GAB
2,88 €/ kg

Pieejamība:

*Uzmanību! Šis produkts tiek pasūtīts tieši no piegādātāja, un tā piegāde var aizņemt 5-10 darba dienas.

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

PIEGĀDES IESPĒJAS:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām

Pilnvērtīga Super premium klases suņu barība ar svaigu vistu un kartupeļiem visu šķirņu kucēniem. 70% sastāvdaļu veido svaiga vistas gaļa, augļi un dārzeņi. Kucēniem un augošiem suņiem no 1 līdz 12 mēnešiem Apraksts Sabalansēta augšana. Satur lielu daudzumu vistas olbaltumvielu un tauku, kas veicina muskuļu augšanu. Optimāls kalcija un fosfora daudzums. Atbilstošs minerālvielu daudzums optimālai skeleta attīstībai. Viegli sagremojama. Svaiga vistas gaļa nevainojamai gremošanas sistēmas darbībai. Spēcīgai imunitātei. Augļi un dārzeņi imunitātes stiprināšanai. Sam's Field augstākās kvalitātes pilnvērtīgā barība ir pielāgota suņu uztura prasībām, pamatojoties uz viņu vecumu, šķirnes izmēru un dažādām uztura vajadzībām. Unikāla sastāva barība, kas ir bagāta ar augstas kvalitātes gaļas un dzīvnieku olbaltumvielām, kā arī augļu un dārzeņu ekstraktiem un aktīvajām sastāvdaļām, ir viegli sagremojama, un organisms efektīvi uzsūc barības vielas. Graudaugi pārtikā apgrūtina gremošanu un palēnina barības vielu uzsūkšanos gremošanas traktā. Sam's Field suņu barības sastāvā ir ļoti maz tradicionālo graudu, tāpēc tas ir drošs un veselīgs ēdiens, kas nerada pārtikas nepanesības un citas nevēlamas reakcijas. Sastāvdaļas: vistas gaļa, vistas aknas, kartupeļi, kukurūza, mājputnu tauki (sajaukti ar tokoferolu - E vitamīna avotu), laša eļļa, dabīgie aromatizētāji, žāvēti āboli, alus raugs, tomāti, juku ekstrakts, burkāni, minerālvielas, DL-metionīns, L-lizīns, mannozes oligosaharīdi, fruktooligosaharīdi un probiotikas. Satur ES apstiprinātus antioksidantus. Analītiskās sastāvdaļas: jēlproteīns 30 %, jēltauki 18 %, jēlšķiedra 2,5 %, neapstrādāti pelni 6,7 %, mitrums 10 %, kalcijs 1,5 %, fosfors 1,1 %. Piedevas: A vitamīns - 26 000 SV, D3 vitamīns - 2 000 SV, E vitamīns - 850 mg, B1 vitamīns - 6,8 mg, B2 vitamīns - 8,5 mg, B6 vitamīns - 6,8 mg, B12 vitamīns - 0,06 mg, nikotīnskābe - 34 mg, kalcija pantotenāts - 17 mg, biotīns - 1 mg, folskābe - 0,85 mg, holīna hlorīds - 1000 mg, organiskais cinks - 140 mg, organiskais varš - 20 mg, jods - 1 mg, organiskais selēns - 0,25 mg. LIETOŠANAS INSTRUKCIJA: Ikdienas barības vielu uzņemšanai saskaņā ar noteikto barošanas grafiku ir liela nozīme jūsu suņa veselībai. Ja iespējams, vienmēr nodrošiniet stabilus barošanas apstākļus (vietu un laiku) un trauku ar tīru ūdeni. Ja jums ir vairāki suņi, pārliecinieties, ka katram sunim ir sava barības bļoda. Barojiet ar sausu vai buljonā samitrinātu barību. Izmantojiet uz iepakojuma norādīto barošanas tabulu, lai noteiktu pareizo dienas devas daudzumu atbilstoši kucēna vecumam un nākotnes pieaugušā dzīvnieka svaram. Uzturiet kucēnu labā formā un veidojiet ar viņu ciešu saikni, regulāri vingrinot, spēlējoties un samīļojoties ar to. Enerģētiskā vērtība: 3,940 kcal/kg.

Datu lapa
Preču zīmeSAM´S FIELD
TipsSausā barība
Iepakojums13 kg

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

SAM´S FIELD CHICKEN&POTATO PUPPY 13KG SUŅIEM
+ +
Komplekta cena
47,41 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri