Kods: 4220126950027

REAL DOG PIEAUGUŠIEM SUŅIEM AR MĀJPUTNU GAĻU 20 KG SUŅIEM

62,95 €/ GAB
3,15 €/ kg

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām

Real Dog Adult All Breeds barība ar mājputnu gaļu, visu šķirņu pieaugušiem suņiem 20 kg

Īpašības:

Kvalitatīva mājputnu gaļa un zivis - ideāla olbaltumvielu kombinācija jūsu sunim.

Labi sabalansēta barība nodrošina enerģiju un vitalitāti, vitamīni nodrošina dzīvībai svarīgu orgānu darbību, mikroelementi apmierina fizioloģiskās vajadzības, zivju eļļa piešķir kažokam spīdumu.

Viegli sagremojas un uzsūcas.



Nesatur ĢMO (ģenētiski modificētus organismus).

Sastāvdaļas: graudaugi (min. 4% rīsi, kvieši), gaļa un gaļas produkti (min. 20% mājputnu gaļas (vistas, tītara, pīles), cūkgaļa, eļļas un tauki (vistas, tītara, pīles), augu produkti (min. 0,4% inulīns, cigoriņi, kvieši), zivis un zivju produkti (lasis, siļķe, menca), minerālvielas, dārzeņi (min. 1%), raugi. Satur ES apstiprinātus antioksidantus.



Analītiskās sastāvdaļas: olbaltumvielas 25%, tauki 16%, mitrums 10%, pelni 6,2%, šķiedrvielas 3%, kalcijs 1,35%, fosfors 1,00%, magnijs 0,10%. Piedevas: A vitamīns 20 000 SV/kg, D3 vitamīns 2000 SV/kg, E vitamīns (α-tokoferola acetāts) 250 mg/kg, dzelzs (dzelzs sulfāta monohidrāts) 60,00 mg/kg, jods (bezūdens kalcija jodāts) 1,80 mg/kg, varš (vara sulfāta pentahidrāts) 12,00 mg/kg, mangāns (mangāna oksīds) 6,00 mg/kg, cinks (cinka oksīds) 100,00 mg/kg, selēns (nātrija selenīts) 0,25 mg/kg.



Ieteikumi barošanai:

Kad pirmo reizi sākat barot dzīvnieku ar Real Dog barību, ieteicams uz to pāriet pakāpeniski dažu dienu laikā. Sunim var būt nepieciešams vairāk vai mazāk barības atkarībā no tā vecuma, temperamenta un aktivitātes līmeņa.

Suņa bļodā vienmēr jābūt tīram dzeramajam ūdenim.

Datu lapa
Preču zīmeREAL DOG
TipsSausā barība
Iepakojums20 kg

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri