Kods: 4220197701801

REAL DOG ADULT SENSITIVE FRESH POULTRY, TURKEY & POTATOES GRAIN FREE 15 KG SUŅIEM

61,95 €/ GAB
4,13 €/ kg

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām

Real Dog Adult Sensitive All Breeds Grain Free ar mājputnu gaļu bez graudaugiem, glutēna un piena produktiem 15 kg

Pamata sastāvdaļa ir svaiga mājputnu gaļa, tā ir bagāta ar augstas kvalitātes olbaltumvielām, kas veicina muskuļu attīstību.

Tītara olbaltumvielas ir labi sagremojamas, un tās var izmantot to mājdzīvnieku uzturā, kuriem ir gremošanas problēmas.

Kartupeļi ir viegli sagremojams ogļhidrātu avots bez graudaugiem, kas nodrošina ilgstošu enerģiju.

Biešu mīkstumā ir daudz šķiedrvielu un prebiotiku, kas palīdz uzturēt veselīgu gremošanas sistēmu.

Satur vērtīgus augus ar ārstnieciskām īpašībām.

Vislabāk zināmās fenheļa priekšrocības ir tā regulējošā un stimulējošā ietekme uz gremošanas traktu. Fenhelis var arī palīdzēt atsvaidzināt suņa elpu.

Aronija ir ļoti spēcīgs antioksidants. Tā spēcīgā, antioksidatīvā iedarbība palīdz aizsargāt pret novecošanos un neirodeģenerāciju.

Granātāboliem piemīt antioksidantu, pretvīrusu un pretvēža īpašības, kā arī tie satur daudz A, E un C vitamīna. Tiek uzskatīts, ka granātābols, pateicoties tā pretiekaisuma īpašībām palīdz cīnīties pret artrītu, locītavu sāpēm un dažiem vēža veidiem.

Smiltsērkšķu ogās esošā omega-7 taukskābe nodrošina suņa ādas mitrināšanu, savukārt, C un E vitamīni palīdz uzturēt suņa apmatojumu spīdīgu un veselīgu. Papildus antioksidantiem, smiltsērkšķu ogas satur arī omega-3 taukskābes, kas var palīdzēt sunim cīnīties ar iekaisuma reakciju uz alergēniem.

Acai ogas ir bagātas ar antioksidantiem, tās veicina dzīšanas procesus un uzlabo imūnsistēmu, un ir viens no tiem superproduktiem, kam piemīt pretnovecošanās un antioksidantu īpašības.

Nātrēm piemīt antibakteriālas, savelkošas un prethistamīna īpašības.

Pētersīļi atsvaidzina suņa elpu. Pētersīļi darbojas arī kā pretmikrobu līdzeklis un mazina vēdera pūšanos. Tie var palīdzēt arī suņiem ar iekaisuma problēmām, piemēram, artrītu un vēzi.

Pienenes normalizē cukura līmeni asinīs, veicina apetīti un uzlabo aknu un žultspūšļa darbību. Ja jūsu mājdzīvniekam ir gremošanas problēmas, ļoti noderīgas var būt pieneņu detoksicējošas īpašības.

Kumelītēm piemīt antimikrobiālas, antiseptiskas, spazmolītiskas un pretiekaisuma īpašības. Tās var lietot, lai nomierinātu iekaisušas zarnas.

Sastāvs: Svaiga mājputnu gaļa (20%), tītara proteīns (20%), kartupeļu pārslas, kartupeļu milti, mājputnu tauki, biešu mīkstums, mājputnu proteīns (4%), mājputnu aknu hidrolizāts (2%), minerālvielas, dehidrēts fenhelis, aronijas mīkstums, granātābolu mizas, smiltsērkšķu ogu mīkstums, acai ogu pulveris, nātres, pētersīļi, pieneņu lapas, kumelītes.

Datu lapa
Preču zīmeREAL DOG
TipsSausā barība
Iepakojums15 kg

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri