Tikai internetā
PROFINE ADULT LIGHT LAMB&POTATOES 3KG SUŅIEM
Kods: 8595602517565

PROFINE ADULT LIGHT LAMB&POTATOES 3KG SUŅIEM

11,49 €/ GAB
3,83 €/ kg

Pieejamība:

*Uzmanību! Šis produkts tiek pasūtīts tieši no piegādātāja, un tā piegāde var aizņemt 5-10 darba dienas.

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

PIEGĀDES IESPĒJAS:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

Suņiem ar lieko svaru vai tieksmi uz to - īpaši sabalansēta diēta, bet tikpat garšīgs un veselīgs, kā sausā barība. Profin Light piemērots visām suņu šķirnēm.

Profine tiek ražota, izmantojot īpašu formulu, kurā ir zema graudu formula (low grain formula) - viegli sagremojamu kartupeļu, tomātu un kukurūzas kombinācija, nodrošina enerģiju, ko dzīvnieks efektīvi izmanto, neradot šādas blakusparādības, kā pārtikas alerģija un pārtikas nepanesība, gremošanas vai zarnu trakta problēmas. Satur aptuveni 60 % gaļas.

Sastāvdaļas: jēra gaļa, kartupeļi, kukurūza, vistas tauki (konservēti ar tokoferoliem, E vitamīna avots), laša eļļa, dabīgie aromāti, žāvēti vienkāršie mīkstumi, žāvēti āboli, alus raugs, tomāti, jukīda vircas ekstrakts, minerāli, DL-metionīns, L-lizīns, mana oligosaharīdi, fruktozes oligosaharīdi, probiotiķi, organiskais varš, holīna hlorīds, organiskais cinks, organiskais magnija, organiskais selēns, biotīns, niacīns, kalcija pantotenāts, A vitamīns, B12 vitamīna papildinājums, ribofīna ruma papildinājums (B2 vitamīna avots), tiamīna mononitrāts (B1 vitamīna avots), piridoksīna hidrohlorīds (B6 vitamīna avots), folskābe, D3 vitamīns, E vitamīns (alfa tokoferols).

Sastāva analīze: neapstrādāts proteīns 25%, neapstrādātie tauki 9%, jēlšķiedra 3,5%, mitrums 10%, neapstrādāts pelni 6,5%, kalcijs 1,5%, fosfors 1,1%.

Piedevas: A vitamīns 20000 SV, D3 vitamīns 1950 SV, E vitamīns (Atokoferols) 500 mg, Varš 18,8 mg, Cinks 107 mg, organiskais selēns 0,2 mg Enerģētiskā vērtība: 3 758 kcal / kg.

Datu lapa
Preču zīmePROFINE
TipsSausā barība
Iepakojums3 kg

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri