Tikai internetā
PROFINE ADULT LAMB&POTATOES 3KG SUŅIEM
Kods: 8595602517541

PROFINE ADULT LAMB&POTATOES 3KG SUŅIEM

13,99 €/ GAB
4,66 €/ kg

Pieejamība:

*Uzmanību! Šis produkts tiek pasūtīts tieši no piegādātāja, un tā piegāde var aizņemt 5-10 darba dienas.

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

PIEGĀDES IESPĒJAS:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

Profine sausā barība ir īpaši līdzsvarota visu šķirņu pieaugušiem suņiem. Tā katru dienu nodrošinās pietiekamu enerģiju un uzturēs normālu vielmaiņu organismā.

Profine tiek ražota, izmantojot īpašu formulu, kurā ir zema graudu formula (low grain formula) - viegli sagremojamu kartupeļu, tomātu un kukurūzas kombinācija, nodrošina enerģiju, ko dzīvnieks efektīvi izmanto, neradot šādas blakusparādības, kā pārtikas alerģija un pārtikas nepanesība, gremošanas vai zarnu trakta problēmas. Satur apmēram 60% gaļas.

Sastāvdaļas: jēra gaļa, kartupeļi, kukurūza, mājputnu tauki (konservēti ar tokoferola maisījumu), laša eļļa, dabīgie aromatizētāji, žāvēti āboli, alus raugs, tomāti, minerāli, mananoligosaharīdi (150 mg / kg), fruktooligosaharīdi (100 mg / kg), rauga ekstrakts (80 mg / kg), probiotiķi, organiskais varš, organiskais cinks, organiskais selēns.

Sastāva analīze: zaļais proteīns 25%, zaļie tauki 13%, zaļā šķiedra 3,0%, mitrums 10%, zaļie pelni 6,5%, kalcijs 1,5%, fosfors 1,1%.

Piedevas: uztura bagātinātāju daudzums uz 1 kg produkta: A vitamīns 20 000 SV, D3 vitamīns 1,950 SV, E vitamīns 500 mg, niacīns 26 mg, varš 18,8 mg, cinks 107 mg, joda 0,84 mg, dzelzs 94 mg, dzelzs 94 mg, mangāns 46 mg, kobalta 0,5 mg, selēna 0,2 mg. Enerģētiskā vērtība: 3 758 kcal / kg.

Datu lapa
Preču zīmePROFINE
TipsSausā barība
Iepakojums3 kg

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri